Windows 11 silip Ubuntu nasıl kurulur?

nikolasteslas

Centipat
Daha fazla  
Deli gibi RAM tüketiminden sonra bu işe yaramaz sistemi terk etme vakti geldi... 16 GB RAM'i olan laptopumu artık ferahlatmak istiyorum ve sizlere sorum şu: Adım adım uygulayacağım bir kaynak(video, makale vb.) Var mı? Biraz araştırdım lakin güvenemedim sizde işe yarayan bir rehber varsa link atar mısınız ek olarak söylemek istediklerinizde varsa ekleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru yolu bulmana sevinerek şu videoyu rehber almanı tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deli gibi RAM tüketiminden sonra bu işe yaramaz sistemi terk etme vakti geldi... 16 GB RAM'i olan laptopumu artık ferahlatmak istiyorum ve sizlere sorum şu: Adım adım uygulayacağım bir kaynak(video, makale vb.) Var mı? Biraz araştırdım lakin güvenemedim sizde işe yarayan bir rehber varsa link atar mısınız ek olarak söylemek istediklerinizde varsa ekleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu video işinizi görecektir. Ubuntu yerine Mint tercih etmeniz bence daha iyi olur ama Ubuntu'nun da üzeceğini sanmam.

Doğru yolu bulmana sevinerek şu videoyu rehber almanı tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim.

Bu video işinizi görecektir. Ubuntu yerine Mint tercih etmeniz bence daha iyi olur ama Ubuntu'nun da üzeceğini sanmam.

merhaba cevap verdiğin için teşekkür ederim kardeşim.şimdi aslında ben özelleştirmeyi çok seven bir insanım yani laptopu bir bakmışsın mac yapmışım bunun için en iyi özelleştirmeye sahip işletim sistemini seçmek istedim sence bu istekleri hangisi karşılar

Çok teşekkür ederim.

Merhaba cevap verdiğin için teşekkür ederim kardeşim. Şimdi aslında ben özelleştirmeyi çok seven bir insanım yani laptopu bir bakmışsın Mac yapmışım bunun için en iyi özelleştirmeye sahip işletim sistemini seçmek istedim sence bu istekleri hangisi karşılar

Hemen hemen her arayüzü özelleştirme şansın var. Tabii bazı arayüzler daha kısıtlı ve zor bazıları daha kolay. Linux Mint'in ana masaüstü ortamı cinnamon için özelleştirme rehberleri mevcut. Harici olarak başka masaüstüortamlarını da rahatlıkla yükleyebiliyorsunuz ki yakında kendim de bununla ilgili bir rehber hazırlamayı düşünüyorum.

Mint önerme sebebim gerek araçları gerek hedefleriyle Windows'tan yeni geçen kullanıcılar için geliştirilmiş dağıtım olması. Onun haricinde ona kıyasla nispeten zor olsa da uğraşırım derseniz gerekli ayarları yapınca kolaylaşan EndeavourOS dağıtımını yükleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı