alialtunoglu10 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #1 Resimde gözüktüğü gibi herhangi bir dosya kısayol böyle gözüküyor çözümü nedir?
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.406 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #2 alialtunoglu10 dedi: Resimde gözüktüğü gibi herhangi bir dosya kısayol böyle gözüküyor çözümü nedir? Eki Görüntüle 2184180 Genişletmek için tıkla... Görünüm kısmından simgeleri büyütmüşsün, olması gereken çözünürlük bu.
alialtunoglu10 dedi: Resimde gözüktüğü gibi herhangi bir dosya kısayol böyle gözüküyor çözümü nedir? Eki Görüntüle 2184180 Genişletmek için tıkla... Görünüm kısmından simgeleri büyütmüşsün, olması gereken çözünürlük bu.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.781 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 1 Mayıs 2024 #3 alialtunoglu10 dedi: Resimde gözüktüğü gibi herhangi bir dosya kısayol böyle gözüküyor çözümü nedir? Eki Görüntüle 2184180 Genişletmek için tıkla... Onu hangi işletim sisteminde yaparsanız yapın öyle olacaktır. Kocaman yapmışsınız simge boyutunu.
alialtunoglu10 dedi: Resimde gözüktüğü gibi herhangi bir dosya kısayol böyle gözüküyor çözümü nedir? Eki Görüntüle 2184180 Genişletmek için tıkla... Onu hangi işletim sisteminde yaparsanız yapın öyle olacaktır. Kocaman yapmışsınız simge boyutunu.
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 685 Çözümler 3 1 Mayıs 2024 #4 alialtunoglu10 dedi: Resimde gözüktüğü gibi herhangi bir dosya kısayol böyle gözüküyor çözümü nedir? Eki Görüntüle 2184180 Genişletmek için tıkla... Klasörü açıp CTRL basılı tutup mousun orta tuşunu geriye doğru çevirin.
alialtunoglu10 dedi: Resimde gözüktüğü gibi herhangi bir dosya kısayol böyle gözüküyor çözümü nedir? Eki Görüntüle 2184180 Genişletmek için tıkla... Klasörü açıp CTRL basılı tutup mousun orta tuşunu geriye doğru çevirin.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.464 Çözümler 28 1 Mayıs 2024 #5 Simgeler çok büyük olduğundan muhtemelen. Büyüttüğüm halde kaliteliler.
alialtunoglu10 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #6 normalbiradam456 dedi: Görünüm kısmından simgeleri büyütmüşsün, olması gereken çözünürlük bu. Genişletmek için tıkla... Dubreuil dedi: Onu hangi işletim sisteminde yaparsanız yapın öyle olacaktır. Kocaman yapmışsınız simge boyutunu. Genişletmek için tıkla... bir garip sauron dedi: Klasörü açıp CTRL basılı tutup mousun orta tuşunu geriye doğru çevirin. Genişletmek için tıkla... radaschumi dedi: Simgeler çok büyük olduğundan muhtemelen. Büyüttüğüm halde kaliteliler. Eki Görüntüle 2184201Eki Görüntüle 2184203 Genişletmek için tıkla... Hayır işte büyüttüğümden dolayı değil çünkü 10 dk önce kaliteliydi görüntüler ve ben sürekli böyle kullanıyordum yeni yeni böyle bulanık oldu pc'yi yeni açtığımda yine bulanık değil.
normalbiradam456 dedi: Görünüm kısmından simgeleri büyütmüşsün, olması gereken çözünürlük bu. Genişletmek için tıkla... Dubreuil dedi: Onu hangi işletim sisteminde yaparsanız yapın öyle olacaktır. Kocaman yapmışsınız simge boyutunu. Genişletmek için tıkla... bir garip sauron dedi: Klasörü açıp CTRL basılı tutup mousun orta tuşunu geriye doğru çevirin. Genişletmek için tıkla... radaschumi dedi: Simgeler çok büyük olduğundan muhtemelen. Büyüttüğüm halde kaliteliler. Eki Görüntüle 2184201Eki Görüntüle 2184203 Genişletmek için tıkla... Hayır işte büyüttüğümden dolayı değil çünkü 10 dk önce kaliteliydi görüntüler ve ben sürekli böyle kullanıyordum yeni yeni böyle bulanık oldu pc'yi yeni açtığımda yine bulanık değil.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.361 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #7 alialtunoglu10 dedi: Resimde gözüktüğü gibi herhangi bir dosya kısayol böyle gözüküyor çözümü nedir? Eki Görüntüle 2184180 Genişletmek için tıkla... Simgeleri küçültüp yeniden deneyin.
alialtunoglu10 dedi: Resimde gözüktüğü gibi herhangi bir dosya kısayol böyle gözüküyor çözümü nedir? Eki Görüntüle 2184180 Genişletmek için tıkla... Simgeleri küçültüp yeniden deneyin.
alialtunoglu10 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #8 Olmuyor
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.361 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #9 alialtunoglu10 dedi: Olmuyor Genişletmek için tıkla... Dilerseniz oyunun simgeleri internet aratıp simgelerin daha yüksek çözünürlüklü olanlarıyla değiştirebilirsiniz.
alialtunoglu10 dedi: Olmuyor Genişletmek için tıkla... Dilerseniz oyunun simgeleri internet aratıp simgelerin daha yüksek çözünürlüklü olanlarıyla değiştirebilirsiniz.
alialtunoglu10 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #10 freedomx dedi: Dilerseniz oyunun simgeleri internet aratıp simgelerin daha yüksek çözünürlüklü olanlarıyla değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece oyunlarda değil bütün dosyalarda böyle pdf olsun excel olsun her şey
freedomx dedi: Dilerseniz oyunun simgeleri internet aratıp simgelerin daha yüksek çözünürlüklü olanlarıyla değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece oyunlarda değil bütün dosyalarda böyle pdf olsun excel olsun her şey