n4tsu Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 137 24 Nisan 2022 #1 PUBG oynarken anlık bir program gibi bir şey açıldı ve ne olduğunu görmeden oyunun etkisiyle bastım ve böyle oldu. Yardım edebilir misiniz? Dosya Ekleri tech1.png 18,4 KB · Görüntüleme: 64 tech2.png 19 KB · Görüntüleme: 74 tech3.png 7,2 KB · Görüntüleme: 58 tech4.png 20,3 KB · Görüntüleme: 60
PUBG oynarken anlık bir program gibi bir şey açıldı ve ne olduğunu görmeden oyunun etkisiyle bastım ve böyle oldu. Yardım edebilir misiniz?
Çözüm jkeepp 24 Nisan 2022 n4tsu dedi: PUBG oynarken anlık bir program gibi bir şey açıldı ve ne olduğunu görmeden oyunun etkisiyle bastım ve böyle oldu. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Kişiselleştirme > Renkler > Karşıtlık Temaları Sürprizbozan: ya da Ayarlar > Erişilebilirlik > Karşıtlık Temaları Karşıtlık Temasını "Yok" olarak ayarlayın. Belki buradan düzelebilir. İşinize yararsa çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.
n4tsu dedi: PUBG oynarken anlık bir program gibi bir şey açıldı ve ne olduğunu görmeden oyunun etkisiyle bastım ve böyle oldu. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Kişiselleştirme > Renkler > Karşıtlık Temaları Sürprizbozan: ya da Ayarlar > Erişilebilirlik > Karşıtlık Temaları Karşıtlık Temasını "Yok" olarak ayarlayın. Belki buradan düzelebilir. İşinize yararsa çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.
jkeepp Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #2 n4tsu dedi: PUBG oynarken anlık bir program gibi bir şey açıldı ve ne olduğunu görmeden oyunun etkisiyle bastım ve böyle oldu. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Kişiselleştirme > Renkler > Karşıtlık Temaları Sürprizbozan: ya da Ayarlar > Erişilebilirlik > Karşıtlık Temaları Karşıtlık Temasını "Yok" olarak ayarlayın. Belki buradan düzelebilir. İşinize yararsa çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın. Artı 0 Eksi Çözüm
n4tsu dedi: PUBG oynarken anlık bir program gibi bir şey açıldı ve ne olduğunu görmeden oyunun etkisiyle bastım ve böyle oldu. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Kişiselleştirme > Renkler > Karşıtlık Temaları Sürprizbozan: ya da Ayarlar > Erişilebilirlik > Karşıtlık Temaları Karşıtlık Temasını "Yok" olarak ayarlayın. Belki buradan düzelebilir. İşinize yararsa çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.