KnifeRex Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 492 Çözümler 2 26 Mayıs 2023 #1 Merhaba, karşıma ekran görüntüsündeki şekilde sınama modu uyarısı geliyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (13).png 6,1 KB · Görüntüleme: 302
berkugurtr Megapat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 273 Çözümler 4 26 Mayıs 2023 #2 CMD'ye "bcdedit /set TESTSIGNING OFF" kodumunu yazınca çözülüyor olması lazım.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 26 Mayıs 2023 #3 Bunu denediniz mi? "CMD'den bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF komutu ile hallettim" Kennisgeving voor omleiding
Bunu denediniz mi? "CMD'den bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF komutu ile hallettim" Kennisgeving voor omleiding
KnifeRex Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 492 Çözümler 2 26 Mayıs 2023 #4 berkugurtr dedi: CMD'ye "bcdedit /set TESTSIGNING OFF" kodumunu yazınca çözülüyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Famronty dedi: Bunu denediniz mi? "CMD'den bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF komutu ile hallettim" Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Her ikisini de denedim ancak gitmedi.
berkugurtr dedi: CMD'ye "bcdedit /set TESTSIGNING OFF" kodumunu yazınca çözülüyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Famronty dedi: Bunu denediniz mi? "CMD'den bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF komutu ile hallettim" Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Her ikisini de denedim ancak gitmedi.