Windows 11 Single Language'a dönme

Eren16471

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
M2 nvme ssd
Ekran kartı
GTX 1650 ve AMD Radeon
Anakart
Lenovo
İşlemci
AMD rayzen 5 5000
Merhaba. Ben geçen günlerde bir bilgisayar aldım. Bilgisayarda Windows 11 Single langulange kurulu. Ben gidip internetten Windows 11 Pro lisans kodu alıp girdim. Çalıştı. Fakat Windows etkinleşmedi diye bir hata verdi ve dönüyor. Single langulange ye nasıl dönerim?
Not: USB belleğim yok.

Merhaba hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum ve çözüm bulamaya çalışıyorum. Bu durumdan Asus'a bahsettim ve bana şöyle bir yanıt geldi;
"ASUS Türkiye olarak sizin memnuniyetiniz ve talebiniz bizim için çok değerli.

Cihaz fabrika çıkışı windows 10 ile birlikte gelmiştir. Cihazda windows 11 anahtarı bulunmamaktadır.

[Windows 11/10] Windows 11/10'u USB bellekten yüklemek için yükleme ortamı oluşturma ve kullanma | Resmi Desteği | ASUS Türkiye adımlarını takip ederek windows 10 formatı atabilirsiniz. İnternete bağlandığınız zaman otomatik olarak windows 10 anahtarını görecektir.

Tarafımızdan anahtar verilmemektedir.

Asus ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür eder iyi günler dilerim.

Saygılarımızla"
Bulut sıfırlamayla dönemedim, yerelle de dönebileceğimi düşünüyorum ama bir sorun çıkarsa yazılımın tamamen silinmesi gibi sıkıntılarla uğraşmamak için başlık oluşturdum ve cevap bekliyorum.
Bu arada cihaz windows 10 ile geldi ama 11 güncellemesi aldığım için Windows 11 formatı atmak durumundayım. Şu videodan yardım aldım ama bulut-yerel seçenek ekranında bekliyorum. Çözüm bulursam bilgilendiririm.

Ne yerel ne de bulut sıfırlama maalesef işe yaramadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı