Tilkiiii Centipat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 11 19 Eylül 2023 #1 RAM 16GB SSD veya HDD modeli Sada Ekran kartı Gtx 1650 İşlemci Ryzen 5 1600 Bilgisayarı açıyorum, 1 dk geçmeden dönüyor ve hiçbir şey olmuyor. Klavye calismiyor. Mouse çok yavaş hareket ediyor. Bir şeye basınca algilamiyor. Sağ Click calismiyor. Aygıtlarda sorun yok.
Bilgisayarı açıyorum, 1 dk geçmeden dönüyor ve hiçbir şey olmuyor. Klavye calismiyor. Mouse çok yavaş hareket ediyor. Bir şeye basınca algilamiyor. Sağ Click calismiyor. Aygıtlarda sorun yok.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.454 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #2 Bu sorundan önce hiç içini açıp temizlik vs. yaptın mı? Artı 0 Eksi
ebuwankenobi Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 538 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #3 Disk okumada problem olabilir, HWiNFO gibi uygulamalarla SSD sağlığınıza bakar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS Tilkiiii Centipat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 11 19 Eylül 2023 #4 Harleen dedi: Bu sorundan önce hiç içini açıp temizlik vs. yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Hayir ebuwankenobi dedi: Disk okumada problem olabilir, HWiNFO gibi uygulamalarla SSD sağlığınıza bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... İndiribilsem bakicam ama 100gb boş yer var Şu an guncellemyi siliyorum. Bana Discord'tan ulasabilirsen resim atabilirim tandstik_ Artı 0 Eksi
Harleen dedi: Bu sorundan önce hiç içini açıp temizlik vs. yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Hayir ebuwankenobi dedi: Disk okumada problem olabilir, HWiNFO gibi uygulamalarla SSD sağlığınıza bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... İndiribilsem bakicam ama 100gb boş yer var Şu an guncellemyi siliyorum. Bana Discord'tan ulasabilirsen resim atabilirim tandstik_