Windows 11 sistem arada bir açılmıyor ve kapanmıyor

Forum Delisi

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bilgisayarın diskinde, ve diskinden kaynaklı olduğunu düşündüğüm açılıp kapanma sorunu var. Biraz absürt gelebilir. Sonuçta disk ile bilgisayarın açılıp kapanmamasının ne alakası var? Şimdi okuyun, anlayacaksınız. Bilgisayar arada bir açılmıyor ve kapanmıyor, D diski gözükmüyor, bazen açılmaya çalışırken ekranda D disk repairing yazıyor ondan sonra açılıyor fakat öyle olup açıldığında D diski gözüküyor ve diskin altında kullanılan alan barı gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz?

Merhaba.
Muhtemelen diskiniz veya Windows'unuz hasarlı aşağıdaki adamları uygulayın ardından bana bir dönüş yaparsanız çok memnun olurum.

1. Yönetici olarak CMD'yi açın ardından: sfc /scannow komutunu uygulayın. Bu komutun sonucunu ekran görüntüsü alarak paylaşın.
2. Madde 1 içinde verilen komutun ardından gene "yönetici" olarak CMD'yi açın ve
Kod:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
komutunu uygulayın.
3. Eğer HDD ve SSD arızası yaşadığınıza yönelik inancınız varsa Cyrstal Disk Health uygulaması kurup sürücülerin sağlığını kontrol edin ve onların ekran görüntüsünü gene buraya atın.

Son olarak yapmadığınız Windows güncelleştirmeleri bazen sorun yaratabiliyor onları yapmanızı öneririm.

İyi Sosyal'ler.

Merhaba.
Muhtemelen diskiniz veya Windows'unuz hasarlı aşağıdaki adamları uygulayın ardından bana bir dönüş yaparsanız çok memnun olurum.

1. yönetici olarak CMD'yi açın ardından: SFC /scannow komutunu uygulayın. Bu komutun sonucunu ekran görüntüsü alarak paylaşın.
2. madde 1 içinde verilen komutun ardından gene "yönetici" olarak CMD'yi açın ve.
Kod:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
komutunu uygulayın.
3. eğer HDD ve SSD arızası yaşadığınıza yönelik inancınız varsa cyrstal disk health uygulaması kurup sürücülerin sağlığını kontrol edin ve onların ekran görüntüsünü gene buraya atın.

Son olarak yapmadığınız Windows güncelleştirmeleri bazen sorun yaratabiliyor onları yapmanızı öneririm.

İyi Sosyal'ler.

Geç cevap verdiğim için özür dilerim ve yanıtınız için teşekkürler. Fakat resimlerde göreceğiniz üzere 1. madde tam olarak olmuşken 2. madde 62.3% olarak takılıyor. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-29 121010.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-29 121010.png
    114 KB · Görüntüleme: 12
  • Ekran görüntüsü 2025-03-29 121813.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-29 121813.png
    145,7 KB · Görüntüleme: 11
Geç cevap verdiğim için özür dilerim ve yanıtınız için teşekkürler. Fakat resimlerde göreceğiniz üzere 1. madde tam olarak olmuşken 2. madde 62.3% olarak takılıyor. Yardımcı olur musunuz?
Cyrstal Disk Health veya HDD Sentinel gibi bir program kurarak disklerin sağlığını ölçmeniz mümkün mü?
Disklerde sorun var gibi çünkü. Yoksa eğer RAM bellekleri veya aygıt sürücülerini kontrol ederiz hocam.

Geç dönmeniz sorun değil sadece şu an Disklerin sağlığını kontrol edecek programları kurun ve kontrol edin ikisinin adını yukarıda yazdım. Forum içindeki "İndir" kısmından da indirebilirsiniz.

Kolay gelsin, iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı