Windows 11 sistem format sonrası mavi ekran hatası veriyor

Temiz format attım güncellemeleri yaptım ve yine 2 mavi ekran yedim.

MemTest86 ile bellek testi yapıp sonucu paylaşın.

Disk testi yapıp sonuçları yollayın.

Rehberi uygulayın.
Ağ sürücülerini güncelleyin.
BIOS sıfırlayın.

Gelişmeleri bildirin.

MemTest86 ile bellek testi yapıp sonucu paylaşın.

Disk testi yapıp sonuçları yollayın.

Rehberi uygulayın.
Ağ sürücülerini güncelleyin.
BIOS sıfırlayın.

Gelişmeleri bildirin.
RAM testi yeni yapmıştım temiz çıktı, disk de aynı şekilde. Ağ sürücülerini güncellemeye çalıştığımda olmamıştı birdaha denerim. BIOS Sıfırlamak ne oluyor? Güncellesem olmaz mı sıfırlamak yerine nasıl sıfırlanacağını bulamadım.

RAM testi yeni yapmıştım temiz çıktı, disk de aynı şekilde. Ağ sürücülerini güncellemeye çalıştığımda olmamıştı bir daha denerim. BIOS Sıfırlamak ne oluyor? Güncellesem olmaz mı sıfırlamak yerine nasıl sıfırlanacağını bulamadım.

BIOS zaten güncel görünüyor. BIOS'a girip restore defaults yapıp save changes and exit yapacaksın.

BIOS sıfırladım, bir dahaki mavi ekranımda buraya gelişmeleri yazarım hocam. Ağ sürücülerini güncelleyemiyorum ama maalesef. Sitedeki sürücüyü kurmaya çalıştığımda çalışmamıştı.

Çalışmıyor derken? Donanım kimliklerini yollarsan yardımcı olurum.

Çalışmıyor derken? Donanım kimliklerini yollarsan yardımcı olurum.
Format attığımda Wifi gözükmüyordu ama öncesinden Ağ sürücüsünü internetten indirip flaş belleğe atmıştım. Format sonrası kurmaya çalıştığımda kurulmuyordu.

Bu arada yine mavi ekran yedim napmalıyım ?

Format attığımda Wi-Fi gözükmüyordu ama öncesinden Ağ sürücüsünü internetten indirip flash belleğe atmıştım. Format sonrası kurmaya çalıştığımda kurulmuyordu.

Bu arada yine mavi ekran yedim ne yapmalıyım?

O şekilde değil. Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcıları kısmını yolla.
Ayrıca disk testi sonuçlarını görsel olarak buraya yollar mısın?

O şekilde değil. Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcıları kısmını yolla.
Ayrıca disk testi sonuçlarını görsel olarak buraya yollar mısın?
1755711775239.png
1755711794703.png

Farkettim evet eski gözüküyor. Disk testini de akşam yapıp paylaşacağım. Sürücü olayını ne yapayım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı