Hocam selamlar herkese. Öncelikle yaşadığım sorun çok garip. Kernel bir şey bir şey gibi bir mavi ekran yiyorum 1 saniyede gidiyor ekran ondan göremedim.
Bu hata neden bilmiyorum ama arada interneti çektigimde veya bagladıgımda yaşıyorum olayın garip kısmı minidumpta mavi ekranın hiçbir dosyasını bulamadım.
Yardımcı olun.
Bilgisayar özellikleri:
Sorunun kaynağı kullandığınız "hile" olabilir mi peki?
Hile kullanmazken de aynı sorunu yaşıyor musunuz? Verilen hatalardan biri zaten ağ ve DNS ile ilişkili idi sanki.
Hile kullanmazken de aynı sorunu yaşıyor musunuz? Verilen hatalardan biri zaten ağ ve DNS ile ilişkili idi sanki.
@977Texass Onun yanında dism /online /cleanup-image /restorehealth komutunu da deneyin isterseniz efendim.
Komut istemini yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.
@977Texass Onun yanında dism /online /cleanup-image /restorehealth komutunu da deneyin isterseniz efendim.
Komut istemini yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.
Bu da Microsoft Store üzerinden indirilmiş bir uygulama kaynaklı olmuş gibi duruyor ancak bunun mavi ekrana sebep olacağını sanmıyorum. Bu sorunu ne zamandan beri yaşıyorsunuz?
Yakin zamanda ekran kartı sürücüsü güncellemesi yaptınız mı?