Çözüldü Windows 11 sistem mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

977Texass

Picopat
Daha fazla  
Hocam selamlar herkese. Öncelikle yaşadığım sorun çok garip. Kernel bir şey bir şey gibi bir mavi ekran yiyorum 1 saniyede gidiyor ekran ondan göremedim.
Bu hata neden bilmiyorum ama arada interneti çektigimde veya bagladıgımda yaşıyorum olayın garip kısmı minidumpta mavi ekranın hiçbir dosyasını bulamadım.
Yardımcı olun.
Bilgisayar özellikleri:

Son düzenleyen: Moderatör:
amd oto güncelliyor hocam

8 dk önce böyle bir hata var

dönmüştüm

yakalıcam

size ulaşabileceğim disocrd varmı?

@977Texass Maalesef bu site dışında bana ulaşmanız pek mümkün değil efendim.

Yukarıda verdiğiniz "Olay 2" hatası için şu iki çözümü deneyebilirsiniz isterseniz.
1. "net start pla" komutunu yönetici komut isteminde çalıştırmak. Bu "Performans Logları ve Uyarılar" hizmetini başlayacaktır.
2. Yol ise "Görev Yöneticisi"nden "Hizmetler" bölümüne gelip "Event Tracing/Etkinlik izleme" servisini yeniden başlatmak. (WMI Performance Adapter olarak gözüküyor açıklaması.)

kmode exception not handled hatası alıyorum mavi ekran hala devam ediyor

@977Texass
  • Ekran kartı sürücüleriniz güncel mi?
  • MemTest86'den RAM testi yapar mısınız?
  • Hızlı başlat açık mı? Açıksa kapatır mısınız?
  • PSU'nuz sisteminize yetiyor mu?
  • Sistemde bozuk ya da hasarlı USB aygıt var mı?
  • Sisteminizde takılı olan ancak sürücüsü kurulmamış/hatalı kurulmuş aygıt var mı? Varsa sürücülerini kurar mısınız?

Özellikle ilk 2 maddeyi uygulayıp durumu günceller misiniz?

Dump dosyası geldi bu sefer atıyorum.

Hala hata devam ediyor. Yardımcı olabilecek var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
harici
wifi baglıyorum arada çıkarttıgımda mavi ekran yiyorum arada bir telefonum üzerinden bağlıyorum interneti çekince mavi ekran atıyor sorun komple internetten kaynaklı çünkü ipvanish açıp kapattıgımdada bazen mavi ekran yiyorum bilgisayarı kırdım kıracam artık

ve yeni aldım ayrıyetten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…