aqwerty Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Pinimi girip oturum aç dedim ortada yuvarlak dönerken kaldı o şekilde. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayar açıldı ama çok uzun sürdü. Bu neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2024
Pinimi girip oturum aç dedim ortada yuvarlak dönerken kaldı o şekilde. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayar açıldı ama çok uzun sürdü. Bu neden olabilir?
T TeknolojiDoktoruuu Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 Bilgisayarın yavaşlamış olabilir bakım falan yaptır eğer sistemin kendisi de bu kadar yavaşsa verilerini yedekle temiz bir Windows kur.
Bilgisayarın yavaşlamış olabilir bakım falan yaptır eğer sistemin kendisi de bu kadar yavaşsa verilerini yedekle temiz bir Windows kur.
aqwerty Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 TeknolojiDoktoruuu dedi: Bilgisayarın yavaşlamış olabilir bakım falan yaptır eğer sistemin kendisi de bu kadar yavaşsa verilerini yedekle temiz bir Windows kur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam daha bugün aldım bilgisayarı.
TeknolojiDoktoruuu dedi: Bilgisayarın yavaşlamış olabilir bakım falan yaptır eğer sistemin kendisi de bu kadar yavaşsa verilerini yedekle temiz bir Windows kur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam daha bugün aldım bilgisayarı.