Windows 11 sistem oyuna girince donuyor

lanje

Megapat
Daha fazla  
Selamlar,

Ben Windows 11'e geçiş yaptım. Oyunlara girmeye çalışınca Windows sistemi donuyor mouse vs. hareket ediyor ama tepki yok ortada. Windows Update ile 11'e geçtim ama şimdi de 10 günü geçmiş diye geri de dönemiyorum. Oyun donmasının bir çözümü veya temiz kurulum yapmadan Windows 10'a geri dönmemin bir çözümü var mıdır?

Sisteminiz minimum gereksinimleri karşılıyorsa normaldir. Orta halli bir bilgisayarda bu dedikleriniz oluyorsa o zaman Windows 10'a dönmekten başka çareniz yok gibi.

Bilgisayar sistemim gayet yeterli. Bu oyun donuyor vs. değil. Photoshop, after effects blender gibi tasarım programlarını çok rahat kullanabiliyorum. Cs:go da açıyor sabit 400fps ama bazı ufak çaplı oyunlara girince windows kitleniyor gibi bi' şey oluyor.
ryzen7 5800, rtx3070, 32gb ram var sistemde

Eğer çok önemli verileriniz yoksa sıfırdan kurulum ile geçmenizi tavsiye ederim. Windows 10'dan kalan gereksiz dosyalar sisteminizde yüke sebep oluyor olabilir.

Bilgisayar sistemim gayet yeterli. Bu oyun donuyor vs. değil. Photoshop, After Effects Blender gibi tasarım programlarını çok rahat kullanabiliyorum. CS:GO'da açıyor sabit 400FPS ama bazı ufak çaplı oyunlara girince Windows kilitleniyor gibi bi' şey oluyor.
Ryzen7 5800, RTX3070, 32 GB RAM var sistemde.

Benim önerim Update üzeri değil de temiz format ile geçmeniz daha stabil olacağını düşündürmekte.
Ayrıca SSD nizin olduğunu düşünüyorum.

Evet M.2 var sistemde. Yalnız temiz format istemiyorum iş için de kullandığım için programları baştan kurma ayarları düzeneleme vs. bana büyük zaman kaybı yaratır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı