MartiH3nko Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 39 25 Mart 2025 #1 Windows 11 ara butonu falan doğru düzgün çalışmamaya başladı, basıyorum takılıyor falan hiçbir şey yoktu birden oldu.
Windows 11 ara butonu falan doğru düzgün çalışmamaya başladı, basıyorum takılıyor falan hiçbir şey yoktu birden oldu.
T TeknolojiProsu Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #2 Güçlü bir antivirüs (Malwarebytes vb.) Tarama yapıp sonucun SS üniversite atar mısınız? Coinminer vb. ılmadığından emin olmamız gerek.
Güçlü bir antivirüs (Malwarebytes vb.) Tarama yapıp sonucun SS üniversite atar mısınız? Coinminer vb. ılmadığından emin olmamız gerek.
D dasheimlich Femtopat Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #3 ben olsam; 1.malwarebytes tarama 2.driver update 3.başlarken shifte basılı tutup > advanced options > system restore 4.sıfırlama şeklinde denerdim.
ben olsam; 1.malwarebytes tarama 2.driver update 3.başlarken shifte basılı tutup > advanced options > system restore 4.sıfırlama şeklinde denerdim.