Windows 11 sistem uyumluluğu

AlperELMAS

Hectopat
Daha fazla  
1626213329033.png

1626213357213.png

Merhaba, PC'min uyumluluk testini yaptığımda bir sorun göremiyorum fakat Insider programına katılmak istediğimde gerekli gereksinimleri karşılayamadığım söyleniyor. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin 2017'nin Ocak ayında piyasaya sürülmüş. O yüzden hata alman normal. 2018'den önce piyasaya sürülmüş işlemcilerde maalesef Windows 11 çalışmıyor. Gelecekte ne olur bilmem, belki biraz daha eski işlemcilere de destek verileceğini düşünüyorum.

Windows Insider programı için tpm desteği zorunluluğu var bende kayıt defteri ayarları değiştirerek bir şekilde yükledim islemcim 4. Nesil bir işlemci aynı sizin gibi sadece işlemci uyumlu değil gözüküyor sebebi ise tamamen tpm ile alakalı olduğunu söylemek mümkün çünkü destekli işlemcileri hepsinde Dahili tpm desteği mevcut Microsoft bu saçma gereksinimi biran önce kaldırması gerekiyor çünkü çin gibi bazı ülkelerde tpm kullanmak tamamen yasak

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı