Windows 11 sistem Valorant'ta VAN9003 hatası veriyor

Corexe

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, sorunum şu: Geçen gün Windows 10'dan Windows 11'e yükseltmek için USB hazırladım. BIOS'u açıp USB'den boot ettim. Yükseltme sırasında sorun çıktı ve vazgeçtim. Ancak Fast boot yüzünden mi bilmiyorum kapalı görünüyordu ikisi de. BIOS'a giremedim ve bilgisayar her açılışta otomatik olarak USB'yi başlatıyordu.

USB'yi çıkardım, BIOS'u pilini çıkararak sıfırladım. Ardından boot seçeneklerinde Windows Boot Manager görünmüyordu. SSD'm vardı, onun adı görünüyordu; UEFI hard disk, hard disk, SanDisk (Windows 10'un kurulu olduğu SSD) hepsini denedim fakat hepsi hata verdi ve boot etmedi.

Sonra “marix” diye birinden yardım aldım, diskpart ile içeriğini sildim. Yani işlemi iptal edip Windows 10'a geri dönemeden kaldım. Mecburen Windows 11'i kurdum.

Şimdi Windows 11'de Valorant'a girmek istiyorum. BIOS modum legacy+UEFI, CSM de açık. Bunu UEFI'ye alınca boot menüsünde ilk seçenek UEFI hard disk oluyor ve yanındaki Windows Boot Manager yazısı gidiyor. Muhtemelen yine eski sorun yaşanacak ve Windows boot etmeyecek, tekrar USB ile Windows 11 kurmak zorunda kalacağım diye düşünüyorum.

Valorant VAN9003 hatası veriyordu; Secure Boot ve TPM 2.0 istiyordu. Rufus ile yazdığım için TPM 2.0'ı bypass etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…