Windows 11 sistem yeniden başlatıldıktan sonra ses ve ethernet sürücüleri kayboldu

hukukçubey

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 30 dk önce sistemi reset tuşundan yeniden başlattım. Bilgisayar açıldığında ses driverini görmüyordu, Ethernet'i görmüyordu. Kısacası ses ve internet yoktu. Tekrar yeniden başlattım ama nafile. En son çare mecbur format attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 30 dk önce sistemi reset tuşundan yeniden başlattım. Bilgisayar açıldığında ses driverini görmüyordu, Ethernet'i görmüyordu. Kısacası ses ve internet yoktu. Tekrar yeniden başlattım ama nafile. En son çare mecbur format attım.
Anakartin Windows 11 için ses ve ethernet sürücülerini indirmeyi denediniz mi Anakartin sitesinden?

Anakartin Windows 11 için ses ve ethernet sürücülerini indirmeyi denediniz mi Anakartin sitesinden?
Tüm güncellemelerin indiğinden emin ol , bende de ilk başta benzer bir sıkıntı oldu tüm driver ve w11 güncellemelerini tamamlayınca w11 güzel bir işletim sistemi.
Hocalarım gerek ekran kartı, gerek BİOS gerekse ıvır zıvır driverler... Tamamı günceldi. Yeniden başlattıktan sonra ses ve internet driverler gitti. İnternet simgesi dahi yoktu sağ altta. Ses simgesi var ama üzerinde çarpı vardı.

MSConfig'te hizmetlere girin bütün hepsi tıklıyorsunuz sorun yok bir keresinde benim de olmuştu çözümüm böyle olmuştu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı