Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 7 Mayıs 2023 #11 CappaLante dedi: Sadece 1 disk hariç diğer 2 diski temizledim. Genişletmek için tıkla... Tüm diskleri silmeniz gerekiyor.
CappaLante dedi: Sadece 1 disk hariç diğer 2 diski temizledim. Genişletmek için tıkla... Tüm diskleri silmeniz gerekiyor.
CappaLante Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #12 alicsndemir dedi: Hocam önemli dosya yoksa tüm diskleri silip baştan format atın. Format esnasınta tümünü silin. Genişletmek için tıkla... en kolay yolu teşekkürler öyle yapıcam garanti olsun. Deniz24386 dedi: Tüm diskleri silmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... fotoğraf olan diskimi söksem tekrar sistemi temiz kurduktan sonra taksam olur mu ?
alicsndemir dedi: Hocam önemli dosya yoksa tüm diskleri silip baştan format atın. Format esnasınta tümünü silin. Genişletmek için tıkla... en kolay yolu teşekkürler öyle yapıcam garanti olsun. Deniz24386 dedi: Tüm diskleri silmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... fotoğraf olan diskimi söksem tekrar sistemi temiz kurduktan sonra taksam olur mu ?
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #13 CappaLante dedi: en kolay yolu teşekkürler öyle yapıcam garanti olsun. fotoğraf olan diskimi söksem tekrar sistemi temiz kurduktan sonra taksam olur mu ? Genişletmek için tıkla... o da olur
CappaLante dedi: en kolay yolu teşekkürler öyle yapıcam garanti olsun. fotoğraf olan diskimi söksem tekrar sistemi temiz kurduktan sonra taksam olur mu ? Genişletmek için tıkla... o da olur
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 7 Mayıs 2023 #14 CappaLante dedi: En kolay yolu teşekkürler öyle yapacağım garanti olsun. Fotoğraf olan diskimi söksem tekrar sistemi temiz kurduktan sonra taksam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur hocam kafanız rahat olur. Sökün takarsınız sonra.
CappaLante dedi: En kolay yolu teşekkürler öyle yapacağım garanti olsun. Fotoğraf olan diskimi söksem tekrar sistemi temiz kurduktan sonra taksam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur hocam kafanız rahat olur. Sökün takarsınız sonra.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 7 Mayıs 2023 #15 CappaLante dedi: Fotoğraf olan diskimi söksem tekrar sistemi temiz kurduktan sonra taksam olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
CappaLante dedi: Fotoğraf olan diskimi söksem tekrar sistemi temiz kurduktan sonra taksam olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
CappaLante Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #16 alicsndemir dedi: Olur hocam kafanız rahat olur. Sökün takarsınız sonra. Genişletmek için tıkla... teşekkürler <3 arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim kalın sağlıcakla.
alicsndemir dedi: Olur hocam kafanız rahat olur. Sökün takarsınız sonra. Genişletmek için tıkla... teşekkürler <3 arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim kalın sağlıcakla.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 7 Mayıs 2023 #17 Hocam format esnasında 130 MB veya 100 MB gibi sürücüler oluyor onları silmeyi unutmayın.
CappaLante Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #18 alicsndemir dedi: Hocam format esnasında 130 MB veya 100 MB gibi sürücüler oluyor onları silmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... sağolun onları da silmemiştim onlardan oldu sanırsam
alicsndemir dedi: Hocam format esnasında 130 MB veya 100 MB gibi sürücüler oluyor onları silmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... sağolun onları da silmemiştim onlardan oldu sanırsam
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 7 Mayıs 2023 #19 CappaLante dedi: Sağ olun onları da silmemiştim onlardan oldu sanırsam Genişletmek için tıkla... Zaten ondan oluyor hocam.
CappaLante dedi: Sağ olun onları da silmemiştim onlardan oldu sanırsam Genişletmek için tıkla... Zaten ondan oluyor hocam.
CappaLante Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #20 alicsndemir dedi: Zaten ondan oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... teşekkürler bilgisayarla yeni tanışıyor sayılırım yavaş yavaş çözücez inşallah
alicsndemir dedi: Zaten ondan oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... teşekkürler bilgisayarla yeni tanışıyor sayılırım yavaş yavaş çözücez inşallah