my12 Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 60 Çarşamba 23:08 #1 Masaustu PC'de sonradan ekledigim takılabilir D diski tamamen çıkarıp disktende silmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 4,9 KB · Görüntüleme: 18
Masaustu PC'de sonradan ekledigim takılabilir D diski tamamen çıkarıp disktende silmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.246 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 23:20 #3 my12 dedi: Masaustu PC'de sonradan ekledigim takılabilir D diski tamamen çıkarıp disktende silmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğinizi anlamadım?
my12 dedi: Masaustu PC'de sonradan ekledigim takılabilir D diski tamamen çıkarıp disktende silmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğinizi anlamadım?
my12 Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 60 Çarşamba 23:53 #4 Einstein dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım? Genişletmek için tıkla... D diskini silmek,kaldırmak istiyorum tamaen,bu disk sonradan alıpta ekledigim hariici bir disk yani
Einstein dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım? Genişletmek için tıkla... D diskini silmek,kaldırmak istiyorum tamaen,bu disk sonradan alıpta ekledigim hariici bir disk yani
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.246 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 23:55 #5 my12 dedi: D diskini silmek, kaldırmak istiyorum tamaen, bu disk sonradan alıp da ekledigim hariici bir disk yani. Genişletmek için tıkla... Hala anlamadım. Disk zaten biçimlendirmiş. Kaldırmak istiyorsanız sistemden komple sökün.
my12 dedi: D diskini silmek, kaldırmak istiyorum tamaen, bu disk sonradan alıp da ekledigim hariici bir disk yani. Genişletmek için tıkla... Hala anlamadım. Disk zaten biçimlendirmiş. Kaldırmak istiyorsanız sistemden komple sökün.
my12 Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 60 Çarşamba 23:58 #6 Einstein dedi: Hala anlamadım. Disk zaten biçimlendirmiş. Kaldırmak istiyorsanız sistemden komple sökün. Genişletmek için tıkla... sistemden çıkarınca pc açılmıyor hata veriyor,haliyle tekrar takıyorum ancak o zaman açılıyor,sorun bu işte,teşkler
Einstein dedi: Hala anlamadım. Disk zaten biçimlendirmiş. Kaldırmak istiyorsanız sistemden komple sökün. Genişletmek için tıkla... sistemden çıkarınca pc açılmıyor hata veriyor,haliyle tekrar takıyorum ancak o zaman açılıyor,sorun bu işte,teşkler
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.246 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 23:59 #7 my12 dedi: Sistemden çıkarınca PC açılmıyor hata veriyor, haliyle tekrar takıyorum ancak o zaman açılıyor, sorun bu işte, teşkler. Genişletmek için tıkla... İşte sorunu böyle anlat. Disk yönetimine girip görsel paylaşır mısın?
my12 dedi: Sistemden çıkarınca PC açılmıyor hata veriyor, haliyle tekrar takıyorum ancak o zaman açılıyor, sorun bu işte, teşkler. Genişletmek için tıkla... İşte sorunu böyle anlat. Disk yönetimine girip görsel paylaşır mısın?
my12 Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 60 Dün 00:03 #8 Einstein dedi: İşte sorunu böyle anlat. Disk yönetimine girip görsel paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla...
Einstein dedi: İşte sorunu böyle anlat. Disk yönetimine girip görsel paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.246 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:08 #9 my12 dedi: Eki Görüntüle 2611360 Genişletmek için tıkla... Diski çıkarınca ne hatası veriyor?
my12 Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 60 Dün 00:10 #10 pc hiç açılmıyor,bios la ilgili hata veriyor biosa yonlendiriyor yani