Ö Ömerrrr.r Centipat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #1 Microsoft Edge kullanmıyorum, Chrome kullanıyorum ancak linklere tıkladığımda Edge açılıyor ve Edge açılmasını istemiyorum. Chrome açılsın istiyorum ve Windows 11 kullanıyorum.
Microsoft Edge kullanmıyorum, Chrome kullanıyorum ancak linklere tıkladığımda Edge açılıyor ve Edge açılmasını istemiyorum. Chrome açılsın istiyorum ve Windows 11 kullanıyorum.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.390 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Kasım 2024 #2 Chrome'u varsayilan tarayici yapin.
F FENERBAHC3 Kilopat Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #3 Vatsayılan yapabilirsin ayarlarından Windows 11 de 4 5 yerden seçmen gerekiyor du sanırım ama hepsi aynı sayfada alt Altay'dı basit yani.
Vatsayılan yapabilirsin ayarlarından Windows 11 de 4 5 yerden seçmen gerekiyor du sanırım ama hepsi aynı sayfada alt Altay'dı basit yani.
Ö Ömerrrr.r Centipat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #4 Hepsini choreme seçip varsayıaln tarayıcı yaptım yine aynı.
F FENERBAHC3 Kilopat Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #5 Ömerrrr.r dedi: Hepsini choreme seçip varsayıaln tarayıcı yaptım yine aynı. Genişletmek için tıkla... Şu anda işteyim evde PC başında olsaydım bakıp bulurduk bir çözüm normalde olması lazım ama bakalım.
Ömerrrr.r dedi: Hepsini choreme seçip varsayıaln tarayıcı yaptım yine aynı. Genişletmek için tıkla... Şu anda işteyim evde PC başında olsaydım bakıp bulurduk bir çözüm normalde olması lazım ama bakalım.
Ö Ömerrrr.r Centipat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #6 FENERBAHC3 dedi: Şu anda işteyim evde PC başında olsaydım bakıp bulurduk bir çözüm normalde olması lazım ama bakalım. Genişletmek için tıkla... Tamam
FENERBAHC3 dedi: Şu anda işteyim evde PC başında olsaydım bakıp bulurduk bir çözüm normalde olması lazım ama bakalım. Genişletmek için tıkla... Tamam