T TahaTR Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://www.dropbox.com/scl/fi/1fhcvb0rgx6rm7rnwticz/Mavi-Ekran.rar?rlkey=tqkf6pdjtdci0tumz57ssmtcf&st=pheqdhu4&dl=0 RAM 16 Ekran kartı RTX 3050 İşlemci i5 12 Merhaba ben birkaç kez MEMORY_MANAGEMENT hatası ile mavi ekran aldım. Bunun çözümü var mı? MiniDump dosyasını ekledim.
Merhaba ben birkaç kez MEMORY_MANAGEMENT hatası ile mavi ekran aldım. Bunun çözümü var mı? MiniDump dosyasını ekledim.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.611 Makaleler 6 Çözümler 524 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 10 Kasım 2024 #2 @TahaTR BIOS'ta XMP vs kapatıp RAM testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
@TahaTR BIOS'ta XMP vs kapatıp RAM testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
KS KS T TahaTR Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #3 turko35408 dedi: @TahaTR BIOS'ta XMP vs kapatıp RAM testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bir şey çıkmadı. Bugün SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION kodu ile mavi ekran aldım. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: @TahaTR BIOS'ta XMP vs kapatıp RAM testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bir şey çıkmadı. Bugün SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION kodu ile mavi ekran aldım.