Batman1881 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 7 ay falan önce PC aldım PC'yi açtım sağ aşağıda Windows'u etkinleştir yazıyor. Windows'u nasıl etkinleştireceğim ve hayliyle bayağı bir veri de var silinmeden Windows 11 yapabilir miyim?
7 ay falan önce PC aldım PC'yi açtım sağ aşağıda Windows'u etkinleştir yazıyor. Windows'u nasıl etkinleştireceğim ve hayliyle bayağı bir veri de var silinmeden Windows 11 yapabilir miyim?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 CMD ile halledeğiliyor ama hiç önermem, 20 30TL'lik keyler alıp etkinleştirebilirsiniz.
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.360 Çözümler 2 9 Temmuz 2024 #3 Bunu al etkinleştir kısmından sana verilen kodu gir Windows 11 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Bunu al etkinleştir kısmından sana verilen kodu gir Windows 11 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Batman1881 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #4 RonPel dedi: Bunu al etkinleştir kısmından sana verilen kodu gir Windows 11 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans Genişletmek için tıkla... Hocam Home var mı? Cheese Wizzard dedi: CMD ile halledeğiliyor ama hiç önermem, 20 30TL'lik keyler alıp etkinleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Flash belleğe atıp bir şey yapğmıyacağım değil mi?
RonPel dedi: Bunu al etkinleştir kısmından sana verilen kodu gir Windows 11 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans Genişletmek için tıkla... Hocam Home var mı? Cheese Wizzard dedi: CMD ile halledeğiliyor ama hiç önermem, 20 30TL'lik keyler alıp etkinleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Flash belleğe atıp bir şey yapğmıyacağım değil mi?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #5 Batman1881 dedi: Hocam Home var mı? Flash belleğe atıp bir şey yapğmıyacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı site de güvenilir ancak daha ucuz istersen galiba Trendyol'da vardı, ve Pro'ya da Home olması fark etmiyor.
Batman1881 dedi: Hocam Home var mı? Flash belleğe atıp bir şey yapğmıyacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı site de güvenilir ancak daha ucuz istersen galiba Trendyol'da vardı, ve Pro'ya da Home olması fark etmiyor.