emrexpres Yoctopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:09 #1 Klavyeden bastım sanırsam ama nereye bastığımı bilmiyorum, bilgisayardan ses çıkınca bu şey de açılıyor nasıl kapatabilirim, bilenler yazabilir mi?
Klavyeden bastım sanırsam ama nereye bastığımı bilmiyorum, bilgisayardan ses çıkınca bu şey de açılıyor nasıl kapatabilirim, bilenler yazabilir mi?
KS KS emrexpres Yoctopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:02 #11 Einstein dedi: Klavyeden FN+F tuşlarına sırayla basıp dener misiniz? Olmazsa klavyenin driver uygulamasından kullanıcı profillerini silip deneyin. Genişletmek için tıkla... Sana şöyle söyleyim ben mousenin uygulamasını indirdikten sonra oldu aslında driver virüslü mü acaba Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Klavyeden FN+F tuşlarına sırayla basıp dener misiniz? Olmazsa klavyenin driver uygulamasından kullanıcı profillerini silip deneyin. Genişletmek için tıkla... Sana şöyle söyleyim ben mousenin uygulamasını indirdikten sonra oldu aslında driver virüslü mü acaba
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.664 Çözümler 578 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:05 #12 emrexpres dedi: Sana şöyle söyleyim ben farenin uygulamasını indirdikten sonra oldu aslında driver virüslü mü acaba? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Artı 0 Eksi
emrexpres dedi: Sana şöyle söyleyim ben farenin uygulamasını indirdikten sonra oldu aslında driver virüslü mü acaba? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.