Kerpeten _Ali Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 Bende windiows 11 işletim sistemi kurulu olan bilgisayarımda Steam açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim?
SweCra Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 176 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #2 Knk Ctrl+shift+esc yaparak görev yöneticisini aç orda s harfine basarak Steam ile ilgili tüm uygulamaları sonlandir tekrar dene SweCra dedi: Knk Ctrl+shift+esc yaparak görev yöneticisini aç orda s harfine basarak Steam ile ilgili tüm uygulamaları sonlandir tekrar dene Genişletmek için tıkla... Olmazsa ise geçmiş olsun steami sil tekrar yükle oyunlarında silinicektir haberin olsun SweCra dedi: Knk Ctrl+shift+esc yaparak görev yöneticisini aç orda s harfine basarak Steam ile ilgili tüm uygulamaları sonlandir tekrar dene Genişletmek için tıkla... Olmazsa ise geçmiş olsun steami sil tekrar yükle oyunlarında silinicektir haberin olsun
Knk Ctrl+shift+esc yaparak görev yöneticisini aç orda s harfine basarak Steam ile ilgili tüm uygulamaları sonlandir tekrar dene SweCra dedi: Knk Ctrl+shift+esc yaparak görev yöneticisini aç orda s harfine basarak Steam ile ilgili tüm uygulamaları sonlandir tekrar dene Genişletmek için tıkla... Olmazsa ise geçmiş olsun steami sil tekrar yükle oyunlarında silinicektir haberin olsun SweCra dedi: Knk Ctrl+shift+esc yaparak görev yöneticisini aç orda s harfine basarak Steam ile ilgili tüm uygulamaları sonlandir tekrar dene Genişletmek için tıkla... Olmazsa ise geçmiş olsun steami sil tekrar yükle oyunlarında silinicektir haberin olsun
Kerpeten _Ali Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #3 Kanka biligisyara güncelleme gelmiş yeniden başlattım olmadı sonra kapatım geri açınca valorang ve Steam açıldı sence bir sorun mu var
Kanka biligisyara güncelleme gelmiş yeniden başlattım olmadı sonra kapatım geri açınca valorang ve Steam açıldı sence bir sorun mu var
SweCra Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 176 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #4 Kerpeten _Ali dedi: Kanka biligisyara güncelleme gelmiş yeniden başlattım olmadı sonra kapatım geri açınca valorang ve Steam açıldı sence bir sorun mu var Genişletmek için tıkla... Otomatik açılma aktif olabilir eger açılıyorsa sıkıntı yok
Kerpeten _Ali dedi: Kanka biligisyara güncelleme gelmiş yeniden başlattım olmadı sonra kapatım geri açınca valorang ve Steam açıldı sence bir sorun mu var Genişletmek için tıkla... Otomatik açılma aktif olabilir eger açılıyorsa sıkıntı yok