Muklemking Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Merhaba. Windows 11 kullanıyorum. Flash kullanmadan format atılır mı?
efe_95x Decapat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 Hocam şuradan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam şuradan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
J JETTIRBABBA Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 Muklemking dedi: Merhaba. Windows 11 kullanıyorum. Flash kullanmadan format atılır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sağlıklı bir format için USB kullanmanı öneririm.
Muklemking dedi: Merhaba. Windows 11 kullanıyorum. Flash kullanmadan format atılır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sağlıklı bir format için USB kullanmanı öneririm.