Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.873 Çözümler 2 10 Ağustos 2022 #1 Selam. İnternette pencere kenarlıklarını yuvarlak yapmak için birçok video izledim fakat hiçbir işe yaramadı yardımcı olabileceklere teşekkür ederim.
Selam. İnternette pencere kenarlıklarını yuvarlak yapmak için birçok video izledim fakat hiçbir işe yaramadı yardımcı olabileceklere teşekkür ederim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.034 Makaleler 26 Çözümler 519 10 Ağustos 2022 #2 Ekran kartı sürücüsünü kurduğunuzda zaten yuvarlak oluyor.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.873 Çözümler 2 10 Ağustos 2022 #3 Emir M. dedi: Ekran kartı sürücüsünü kurduğunuzda zaten yuvarlak oluyor. Genişletmek için tıkla... Sürücülerim yüklü zaten.
Emir M. dedi: Ekran kartı sürücüsünü kurduğunuzda zaten yuvarlak oluyor. Genişletmek için tıkla... Sürücülerim yüklü zaten.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.034 Makaleler 26 Çözümler 519 10 Ağustos 2022 #4 Sistemi birkaç kere yeniden başlatıp denediniz mi? Windows güncellemeleri varsa yapın. Temiz kurulum ile mi geçtiniz yoksa yükseltme mi?
Sistemi birkaç kere yeniden başlatıp denediniz mi? Windows güncellemeleri varsa yapın. Temiz kurulum ile mi geçtiniz yoksa yükseltme mi?
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.873 Çözümler 2 10 Ağustos 2022 #5 Emir M. dedi: Sistemi birkaç kere yeniden başlatıp denediniz mi? Windows güncellemeleri varsa yapın. Temiz kurulum ile mi geçtiniz yoksa yükseltme mi? Genişletmek için tıkla... 22H2 Sürümünde kullanıyorum temiz kurulum ile geçtim.
Emir M. dedi: Sistemi birkaç kere yeniden başlatıp denediniz mi? Windows güncellemeleri varsa yapın. Temiz kurulum ile mi geçtiniz yoksa yükseltme mi? Genişletmek için tıkla... 22H2 Sürümünde kullanıyorum temiz kurulum ile geçtim.
MDZeus Femtopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 4 1 Eylül 2022 #6 Win11DisableOrRestoreRoundedCorners.exe Bu programı indirip çalıştırıp bekle otomatik olarak sorun düzelecek ve program kapanacaktır.
Win11DisableOrRestoreRoundedCorners.exe Bu programı indirip çalıştırıp bekle otomatik olarak sorun düzelecek ve program kapanacaktır.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.873 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #7 MDZeus dedi: Win11DisableOrRestoreRoundedCorners.exe Bu programı indirip çalıştırıp bekle otomatik olarak sorun düzelecek ve program kapanacaktır. Genişletmek için tıkla... Sisteme bir zararı olmaz değil mi? Ona göre deneyeceğim.
MDZeus dedi: Win11DisableOrRestoreRoundedCorners.exe Bu programı indirip çalıştırıp bekle otomatik olarak sorun düzelecek ve program kapanacaktır. Genişletmek için tıkla... Sisteme bir zararı olmaz değil mi? Ona göre deneyeceğim.