G GTİCİ Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #1 Windows 11 bilgisayar 15dk bir şeye dokunmazsam PC siyah ekran veriyor. R siyah ekranda kalıyor diye aç kapa yapıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2022
Windows 11 bilgisayar 15dk bir şeye dokunmazsam PC siyah ekran veriyor. R siyah ekranda kalıyor diye aç kapa yapıyorum.
GRBreakpoint Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 3.392 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #2 GTİCİ dedi: Windows 11 bilgisayar 15dk bir şeye dokunmazsam PC siyah ekran veriyor. R siyah ekranda kalıyor diye aç kapa yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar / Güç yönetiminden ekranın ne zaman kararacağı, ne zaman uyku moduna geçeceği gibi ayarları ‘hiç bir zaman’ yaparak bu sorunu çözebilirsiniz.
GTİCİ dedi: Windows 11 bilgisayar 15dk bir şeye dokunmazsam PC siyah ekran veriyor. R siyah ekranda kalıyor diye aç kapa yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar / Güç yönetiminden ekranın ne zaman kararacağı, ne zaman uyku moduna geçeceği gibi ayarları ‘hiç bir zaman’ yaparak bu sorunu çözebilirsiniz.