Windows 11 siyah ekran nasıl giderilir?

Cliff414

Femtopat
Daha fazla  
Arkadasimin ASUS TUF bilgisayarinda 3. parti Windows repair uygulamasini kullandi, uygulama onu guvenli moda gecirdi yapacagi islemleri yaptiktan sonra bilgisayari yeniden baslatildiginda oturum acma yerinden sonra siyah ekran gelmeye basladi. Imlec hala var ve Görev Yöneticisi CMD gibi yerlere erisebiliyoruz ancak sorunu bir turlu cozemedik. Ekran kartini resetleme ve explorer.exe gibi yontemleri denedik ancak herhangi bir şey olmadi. Yardimci olabilirseniz sevinirim.

Yeni kullanıcı oturumu açmanızı tavsiye ederim.

Çalıştırdan usrmgmt.msc programını başlamanız gerekiyor.
Yeni kullanici olusturup oturum actigimda bu hatayi aliyorum oturum hazirlandiktan sonra yine siyah ekran aliyorum.

Dosya Ekleri

• 1744140189783.jpeg
    1744140189783.jpeg
    192,6 KB · Görüntüleme: 28
Komut istemi aracılığıyla sistemi onarmayı denediniz mi?

sfc /scannow ve DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth komutlarından bahsediyorum.

Yönetici ayrıcalıkları ile başlamış komut istemine girip bu iki komutu çalıştırmayı deneyin isterseniz.
Error: 0x800f081f The source files could not be found. Use the "Source" option to specify the location of the files that are required to restore the feature. For more information on specifying a source location, see https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=243077. The DISM log file can be found at C:\WINDOWS\Logs\DISM\dism.log ilk komutu yazdim tamamladi dah sonra 2. komutu yazdigimda %100 olduktan sonra boyle bir hata verdi

Komutu doğru olarak yazdınız değil mi? Ben bazen "/" yerine "\" kullanıyorum, sonuç olarak aynı hatayı alıyorum. 😅

Bir de internet bağlantınız var değil mi?

Bilgisayar güvenli modda olduğu için internet bağlantım yokmuş gerçekten. Güvenli moddan çıktım, SFC /scannow taramasında bir sorun bulunamadı, DISM.exe taramasında %62.3'te takılı kaldı 15 dakikadır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı