Yagizx Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Merhaba, oglen uyuya kalmisim ve bilgisayar Valorant acik sekilde AFK kalmis uyandigimda sol tik touch pad veya mouseden calismiyordu.
Merhaba, oglen uyuya kalmisim ve bilgisayar Valorant acik sekilde AFK kalmis uyandigimda sol tik touch pad veya mouseden calismiyordu.
Çözüm ReloadingData 4 Eylül 2023 Yagizx dedi: Merhaba, oglen uyuya kalmisim ve bilgisayar Valorant acik sekilde AFK kalmis uyandigimda sol tik touch pad veya mouseden calismiyordu. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp denedin mi?
Yagizx dedi: Merhaba, oglen uyuya kalmisim ve bilgisayar Valorant acik sekilde AFK kalmis uyandigimda sol tik touch pad veya mouseden calismiyordu. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp denedin mi?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 4 Eylül 2023 #2 Yagizx dedi: Merhaba, oglen uyuya kalmisim ve bilgisayar Valorant acik sekilde AFK kalmis uyandigimda sol tik touch pad veya mouseden calismiyordu. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp denedin mi? Artı 0 Eksi Çözüm
Yagizx dedi: Merhaba, oglen uyuya kalmisim ve bilgisayar Valorant acik sekilde AFK kalmis uyandigimda sol tik touch pad veya mouseden calismiyordu. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp denedin mi?
KS KS Yagizx Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 ReloadingData dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp denedin mi? Genişletmek için tıkla... Baslatamiyorum abi sol tik calismiyor hiçbir sekilde. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp denedin mi? Genişletmek için tıkla... Baslatamiyorum abi sol tik calismiyor hiçbir sekilde.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 4 Eylül 2023 #4 Yagizx dedi: Baslatamiyorum abi sol tik calismiyor hiçbir sekilde. Genişletmek için tıkla... Düğmeden kapat basılı tut kapansın sonra tekrar aç. Artı 0 Eksi
Yagizx dedi: Baslatamiyorum abi sol tik calismiyor hiçbir sekilde. Genişletmek için tıkla... Düğmeden kapat basılı tut kapansın sonra tekrar aç.
KS KS Yagizx Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #5 ReloadingData dedi: Düğmeden kapat basılı tut kapansın sonra tekrar aç. Genişletmek için tıkla... Tamamdir oldu. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Düğmeden kapat basılı tut kapansın sonra tekrar aç. Genişletmek için tıkla... Tamamdir oldu.