Windows 11 son güncellemesinden sonra donma

peckyala

Kilopat
Daha fazla  
RAM
2X Corsair 8GB 3200mhz CL16 DDR4 Vengeance LPX
SSD veya HDD modeli
MLD M500 ULTRA 1TB NVME 2280 GEN 4X4 M.2 SSD
Ekran kartı
MSI RTX 4060 VENTUS 2X
Anakart
MSI PRO H610M-E DDR4
İşlemci
Intel Core i5 13400F 2.5 GHz
Bilgisayarım masaüstü toplama. Önceden nadiren anlık donma olabiliyordu pek önemsemiyordum. Son 2 gündür inanılmaz bir şekilde bir anda donuyor PC, klavye ve mouse işlevsiz kalıyor. Kapatıp açtığımda aynı sorun yine gerçekleşiyor. Dün gece mavi ekran verdi kapatıp açarken, 'Windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor' diye. Acaba RAM'de sorun var mı diye kontrol etmek için mdsched.exe çalıştırdım ve şu anda da yeniden başlatma sırasında siyah ekranda kaldı PC :D Windows 10'a geri dönmeli miyim? 4 aydır Windows 11'e geçtim zaten bilgisayarı alalı da 7 ay oluyor.

Windows 10'a geri dönüş yapmanızı öneririm windows 11 henüz tam oturmuş bir sistem değil. Sürekli güncelleme kanallarından güncelleme yayımlıyorlar. windows 10 ltsc 2019 sürümünü öneririm. Saygılarımla.

Taşınma sürecim biter bitmez geçeceğim artık cidden sorunlu. Birkaç yerde format çözümü okudum ama önemli dosyalar var ve yedekleyebilecek bir diskim de yok.

Windows 10'a geri dönüş yapmanızı öneririm windows 11 henüz tam oturmuş bir sistem değil. Sürekli güncelleme kanallarından güncelleme yayımlıyorlar. windows 10 ltsc 2019 sürümünü öneririm. Saygılarımla.
Mikrosoft windows 10 desteğini uzatmalı hakikaten harika çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı