Dediğim gibi Windows 11 laptopta öyle bir sorun var. Windows Update bileşiğinde sorun yok fakat, Windows Update sorun giderici aracını çalıştırdığımda bu hatayı alıyorum. Laptopa daha 1 hafta önce Windows'u baştan kurdum hala bu hata mevcut. Windows da bir sorun olduğunu düşünmeye başladım.
Dediğim gibi Windows 11 laptopta öyle bir sorun var. Windows Update bileşiğinde sorun yok fakat, Windows Update sorun giderici aracını çalıştırdığımda bu hatayı alıyorum. Laptopa daha 1 hafta önce Windows'u baştan kurdum hala bu hata mevcut. Windows da bir sorun olduğunu düşünmeye başladım.
Microsoft ile görüşme derken microsoftun forum sitesini bahsediyorsanız oraya yazdım güncelleme geliyorsa sorun etmem gerekmediğini söylediler microsft ile bunun dışında görüşmenin başka bir yöntemi varsa söylerseniz sevinirim.
Sorunun sonucu: Microsft destek hattına yazdım bu, bu hatanın rastgele bir şekilde geldiğini ve teknik ekibe iletildiğini söyledi, dediğine göre birdahaki güncellemede sorun çözülcekmiş.