Windows 11 Srttrail.txt hatası

destinyy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarimi bir gün acinca karsima bu geldi. onceden hiçbir sıkıntısı yoktu her yerde aradım CMD de kod yazdım ise yaramadi. bu sorunu alan arkadaşlar nasıl cozdu nasıl cozebilirim?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    349,9 KB · Görüntüleme: 156
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hatayı 1 kere aldım onda da format atmak zorunda kaldım. USB belleğe yazılı Windows 11 kurulum dosyası varsa bilgisayara bağlayıp onun üzerinden onarım yapabilirsin. Onun dışında bildiğim tek alternatif çözüm gelişmiş seçeneklerden kişisel dosyalarını koruyarak format atmak ya da temiz kurulum yapmak.

@Veli1026 peki Windows 11 dosyasini USB'ye aktarinca USB'deki her şey sifirlaniyor mu yani siliniyor mu ve indirdikten sonra ne yapacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun ilk kısmında USB belleğe yazdırma işlemini anlatıyor.
Bu da yazılı hali.

Videoda bilgisayarı USB bellekten başlatmayı da gösteriyor. Kurulum ekranı geldiğinde "Şimdi onar" seçeneğini seçin. Oradan başlangıç onarma gibi bir seçenekle karşılaşacaksınız, onu seçip onarımı başlatın. Bu işlemler bilgisayardaki verileri silmez ama USB belleğinizde dosya varsa onlar silinecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı