Dün elektrikler kesildi burada, geldiğinde Critical_Process_Died mavi ekran hatası alıyordum. Windows 11 asla açılmıyor fakat USB'ye kurulu Memtest86 sorunsuz çalışıyor. RAM'lere test yaptım error vermedi. Bilgisayarınız düzgün başlatılamadı deyip mavi temalı bir, sorun gider, UEFI ayarlarına giriş gibi ayarların olduğu yere atıyor. Orada diski geri döndürme noktasına döndürmeye çalıştığımda hata veriyor, sistemi sıfırlamaya çalıştığımda ise "Hiçbir değişiklik yapılamadı" gibi bir hata veriyor.
USB'de Memtest86'dan dolayı üçe bölünük bir şekilde, birleştiremiyorum(USB 8 GB ve 510-257 MB şeklinde ayrılmış ve kalanını Memtest86 kullanıyor.
BIOS'tan SSD'yi sıfırlayabilir miyim, dediğim gibi hiçbir şekilde Windows'u açamıyorum.
Kioxia Exceria M.2
B450M-K II
Evde başka bir USB bellek buldum, Rufus ile diskimi biçimlendirerek tekrar Windows 11 kurdum. Sorun çözüldü.
USB'de Memtest86'dan dolayı üçe bölünük bir şekilde, birleştiremiyorum(USB 8 GB ve 510-257 MB şeklinde ayrılmış ve kalanını Memtest86 kullanıyor.
BIOS'tan SSD'yi sıfırlayabilir miyim, dediğim gibi hiçbir şekilde Windows'u açamıyorum.
Kioxia Exceria M.2
B450M-K II
Evde başka bir USB bellek buldum, Rufus ile diskimi biçimlendirerek tekrar Windows 11 kurdum. Sorun çözüldü.
Son düzenleyen: Moderatör: