Windows 11 SSD'de hız düşüşü

meinea4

Hectopat
RAM
Crucial 32 GB DDR4 3600 MHZ
SSD veya HDD modeli
Crucial 2 TB
Ekran kartı
RTX 3060 12 GB
Anakart
Asus B550 M-K
İşlemci
AMD Ryzen 7 5700G
Arkadaşlar Windows 11'de hız sorunu vardı bu mart ayında çıkan bir güncelleme KB5023778 olan bu güncelleme saf hızlarını bozmuştu. Bu sorun şu anda çözüldü mü? Sizce Windows 11 bana hala yavaş geliyor açılış, yeniden başlatma ve kapanış hızı bilgisayarın sizler de durum nedir acaba teşekkür ediyorum. Şimdiden ilginiz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hız düşme sorunu halen devam ediyorsa bilmiyorum ama benim Kingston KC3000 M.2 SSD'nin Crystal Disk Mark testi ve son BIOS zamanını aşağıdan görebilirsin. Konuda yardımcı olmak adına bu verileri paylaşmak istedim.
Bahsi geçen Crystal Disk Mark testi:
Crystal Disk Mark Testi.png

Bahsi geçen son BIOS zamanı:
Son BIOS zamanı.png

Yo aksine işlemcin ne kadar iyiyse o kadar güçlü çalışır. Windows 10 da çok da hızlı değil her şey işlemciye bağlı, ha ne olur Windows 10 da animasyonlar olmadığı için hızlı gibi görürsün.

Teşekkürler cevaplar için. Yukarı da paylaştığınız gibi SSD hızı benimki de öyle benzer. Ya da bana psikolojik geldi bilemedim. O zaman normal görünüyor hız olarak çünkü benim değerler de sizinkiler gibi. Çok teşekkürler o zaman bir sıkıntı gözükmüyor. Şimdi BIOS güncellemesi de yaptım sorun kalmadı olay çözülmüştür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı