Windows 11 stabil çalışıyor mu?

kwartz

Centipat
Daha fazla  
Şu an Windows 10 kullanıyorum, şu durumda W11'e geçilir mi? Stabil çalışıyor mu? Artıları var mı?

Şu an Windows 10 kullanıyorum, şu durumda W11'e geçilir mi? Stabil çalışıyor mu? Artıları var mı?

12 nesil işlemciler için akıcı kötü ekran kartım var herhangi sorunu görmedim sadece Chrome'de hafif yırtılma oluyor onu düzeltmenin yolu da var zaten.

Eğer sisteminiz iyiyse geçebilirsiniz hocam onun dışında uzun süredir kullanıyorum çok rahat açıkçası.

Hocam garip kısmı Windows 10'dan hızlı olması.

Ben geçtikten 1 hafta sonra neden bilmiyorum çok fazla kasma donma takılma olmaya başladı önce tarayıcıları ki donanım ivmesinden dolayı yapmaya başladı kapattım birkaç gün düzeldi ardından tekrar yapmaya başladı. Güncelleme uyarısına tıklayıp otomatik geçtim ya o yüzden oldu yada güncellemelerden dolayı bir şey oldu emin değilim geri 10 a döndüm sonucunda. :d

Özelliklerine görüntüsüne bak, destekliyorsa geç ben geçtim daha çok sevdim 10'dan özellikle arayüz olarak.

Sistem özelliklerin nedir? Belki kaldırmıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…