Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 25 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar, selamlar. Dün, Windows 11'in Developer sürümüne geçiş yaptım. Haliyle, güncellemeleri yapmam gerekti. Ama, "Güncelleştirmeleri al" dediğimde, sadece oradaki yuvarlak dönüyor. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar, selamlar. Dün, Windows 11'in Developer sürümüne geçiş yaptım. Haliyle, güncellemeleri yapmam gerekti. Ama, "Güncelleştirmeleri al" dediğimde, sadece oradaki yuvarlak dönüyor. Ne yapabilirim?
Çözüm Windows 11 Bükücü 25 Ocak 2022 Sorun birden kendi kendine çözüldü. Bu arada ondan önce Bits hizmetini açmıştım. Yani bir sorun yok artık.
Sorun birden kendi kendine çözüldü. Bu arada ondan önce Bits hizmetini açmıştım. Yani bir sorun yok artık.
tahta Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 356 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #2 Bileşenleriniz istenilen uyumluluğu sağlıyor mu? İşlemci vs. gibi. Artı 0 Eksi
KS KS Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 25 Ocak 2022 #3 Sorun birden kendi kendine çözüldü. Bu arada ondan önce Bits hizmetini açmıştım. Yani bir sorun yok artık. Son düzenleme: 25 Ocak 2022 Artı 1 Eksi Çözüm
Sorun birden kendi kendine çözüldü. Bu arada ondan önce Bits hizmetini açmıştım. Yani bir sorun yok artık.
tahta Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 356 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #4 Yani sorunun çözülmesi sevindirici. Sebep neydi, nasıl çözüldü ne oldu anlaşılmış değil ama bu tuhaf durum sonrası sorununuz yoksa ne mutlu size Artı 0 Eksi
Yani sorunun çözülmesi sevindirici. Sebep neydi, nasıl çözüldü ne oldu anlaşılmış değil ama bu tuhaf durum sonrası sorununuz yoksa ne mutlu size