Windows 11 şu an kullanılabilir mi?

18Toprak

Decapat
Daha fazla  
Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Deneyimi olan birileri yardımcı olabilir mi?

Ben yetmeyen sistemde geçtim boştayken bile RAM'in neredeyse yarısını kullanması ve oyunlarda Windows 10'dan daha kötü performans vermesi dışında bir sorun yok.

Geçebilirsiniz fakat performans düşüşü olabilir.Bence geçmeyin.

Şu an Windows 11 Pro kullanıyorum aşırı kötü kesinlikle geçme CPU kullanımı ve RAM kullanımı fazla arkadaşım Windows 11 Home modelinde daha rahat ve az tüketim olduğunu söyledi Windows 11 Home deneyebilirsin fakat Pro'ya geçme hem çok bug var hem de fazladan tüketim.

Geçebilirsiniz, 10 aydır kullanıyorum performansı düşen dönemler oldu fakat gelen güncellemeler ile tümü düzeltildi. kullanıma etki etmeyen ufak tefek buglar var.

Ben yetmeyen sistemde geçtim boştayken bile RAM'in neredeyse yarısını kullanması ve oyunlarda Windows 10'dan daha kötü performans vermesi dışında bir sorun yok.

Bu galiba sisteme göre değişir 4 GB RAM ve Q6600 işlemcili sistemde Windows 11 kullanıyorum gayet hızlı çalışıyor oyun performansı olarak windiws 10 ile aynı.

Windows 11 bence kullanılır.

Yetmeyen sistemde geçtim diyorsun kendin. Tabii ki daha kötü performans verecek 50 FPS artacak değilya.

Yetmeyen sistemde geçtim diyorsun kendin. Tabii ki daha kötü performans verecek 50 FPS artacak değilya.

Biliyorum ama çok büyük performans düşüşü var.

Hem ben önermiyorum demedim benim demeye çalıştığım benim sistemim yetmemesine rağmen beni götürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…