Windows 11 şu an ne durumda?

262364

Megapat
Katılım
1 Haziran 2019
Mesajlar
8.773
Makaleler
17
Çözümler
216
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
Western Digital PC SN730
Ekran kartı
Vega 8 Graphics (Dahili)
İşlemci
R5 3500U
2-3 ay önce Windows 11'e geçmiştim. Windows 10'daki gibi performans alamayınca 1 ay kullanıp tekrar 10'a geri döndüm. Şu anki durumu nasıl stabilize edebildiler mi? Çok oyun oynayan biri değilim arada keyif için oynar çıkarım. Bir de sizce geçerken yükseltme ile mi geçeyim yoksa temiz format ile mi?

Sizden sadece sorularıma cevap istiyorum fanboyluk yapıpta tartışma çıkarmayın lütfen...
 
Sanırım geçmek için bir 4-5 ay kadar var gibi. Windows 10 Home kullanmaya devam edicez
Valla stabil gayet iyi ama görünüş olarak kötü geldi bana o yüzden Windows 10'a geçtim.
Bende görünüş olarak sevdiğim için geçmek istiyorum
 
Sürükle-bırak yokluğu hariç öyle ölüm kalım meselesi bir problem gözlemleyemedim ben. Bence geçilir, şuan kullanıyorum da. Temiz kurulum öneririm ayrıca. Ama istersen Dual-boot olarak kurup bir imkan ver, beğenmezsen format atmadan silersin kendisini.
 
Bence 2-3 ay bekleyin ona göre Windows 11 de düzelecektir.
 
Yükselterek geçerseniz PC kullanılmaz hale geliyor. Misal bende ekran kartı ve işlemci kullanımı %100 oluyordu ve aşırı derecede bir performans kaybı yaşıyordum. Temiz kurulumla ise hiç denemedim.
 
Yükselterek geçerseniz PC kullanılmaz hale geliyor. Misal bende ekran kartı ve işlemci kullanımı %100 oluyordu ve aşırı derecede bir performans kaybı yaşıyordum. Temiz kurulumla ise hiç denemedim.
Temiz kurulumu bende denemedim yükselterek geçmiştim.
 

Windows 11 şuab güzel ben bayağı dır kulanıyom 7 ay oldu son 1 afta Windows 10 gectim 1 hadadan dolayı ama sorunu cözünce hemen hemen Windows 11'e gectim eğer bilgisayarında vürüstür filan bir sıkıntıdan şüpeliniyorsan temiz kuruşum yap ama yedekle dosyalarını bir sıkıntı olmasın ama virüs filan yoksa SUP'e filan cekmiyorsan formatsıs gec direk Windows 11'e bayağı kolay şu an stabikize bayağı edildi bence.
 
Kendim bizzat Windows 11 kullanıyorum. İlk baslarda buglar çoktu ama güncelleme ile düzeldi.
 
Ben ilk insider sürümü yayınlandığından beri kullanıyorum. Sürekli gücellendiği için sorunlar çabuk hallediliyor. Ben son kullanıcı için yayınlanan sürüme geçtiğimden beri herhangi bir sorun yaşamadım. Sorun olunca da geri bildirimde bulunarak geliştirici ekibe katkıda bulunuyorum. RDR2 Battlefield V gibi oyunları da oynadım herhangi bir performans düşüşü yaşamadım. Aksine Windows 11 eski sürüme göre çok daha performansı artıran özellikler getiriyor. Arka planda gereksiz güç harcayan uygulamaları ortadan kaldırarak öncelikli olan uygulamaya güç veriyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…