Windows 11 sürekli ekran kartını güncelleyip duruyor

Daha fazla  
Bilgisayarın internetini çekip DDU ile driveri kaldırıp ardından 25.8.1'i yüklüyorum ve kurulum sonrası çıkan ekranda Radeon'da otomatik güncellemeyi kapatıyorum. İnternet fişini geri takıyorum, tertemiz bir kurulum yapıyorum. Ertesi gün ekran böyle, kendi kendine güncellemiş. Bunu nasıl engelleyebilirim? İstediğim sürücüyü kullanamıyorum.

Dosya Ekleri

• 1763156918295.png
    122,2 KB · Görüntüleme: 15
Windows değilde radeon programı kendisi güncelliyor olmasın ?

Windows değil de Radeon programı kendisi güncelliyor olmasın.
Yok hocam kapalı o ayar. Reddit'te bir araştırmaya çıktım, herkeste bu problem varmış. Sadece AMD değil aynı zamanda Nvidia'da da. Suç Microsoft'ta, kafasına göre update atıyor ekran kartına, GPU'nun driverindeki otomatik güncelleme kısmı kapalı dahi olsa kafasına göre müdahale ediyor. Aygıt yöneticisinden önceki sürüme geri dön seçeneğine tıkladım ve eski sürücüye geri döndü. Ama bakalım ertesi gün tekrardan güncelleyecek mi acaba.. Windows 11 pişmanlıktır, her gün farklı bir problem çıkıyor. Oynadığım oyunlar dahi oynanılamaz hale geldiler.

Dosya Ekleri

• 1763157907260.png
    33,3 KB · Görüntüleme: 10
DDU ile temizlerken Windows'un otomatik olarak indirmemesini sağlamak için bir seçenek olması gerek veya hakkında gelişmiş sistem ayarları kısmında Windows'un önerilen aygıtları otomatik olarak indirmesine izin ver gibi bir tik olması gerek, onu kapatıp dene.

Hocam bu sırf GPU için midir yoksa bütün sürücüler için mi durdurur? Ben sırf GPU için kapatmak istiyorum.

Yok tüm sürücüler için değil atıyorum Bluetooth kulaklık aldın. Onu bağladığında yine Update sürücü indiriyor kendim de denedim. Bende sürekli tikli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…