Acer 515-58 kullanıyorum her şeyi denedim VMD'yi kapattım Secure Boot'u kapattım olmuyor. Şu anda Linux Mint kullanıyorum ve Windows 11'e geçmem lazım.
Acer 515-58 kullanıyorum her şeyi denedim VMD'yi kapattım Secure Boot'u kapattım olmuyor. Şu anda Linux Mint kullanıyorum ve Windows 11'e geçmem lazım.
Şifre: technopat2011 Microsoft'un en son işletim sistemi Windows 11; TPM 2.0 ve UEFI Secure Boot şartıyla güvenliği ön plana çıkaran bir işletim sistemi. 2025'te desteği bitecek olan Windows 10 her ne kadar %90 pazar payına sahip olsa da yavaş...
www.technopat.net
Bu ISO ile Vento'yla GPT şeklinde hazırlayıp dene bakalım.
Büyük ihtimalle IRST sürücüsünü silmişsiniz. Yukarıdaki linkten cihazınızın SNID'sini girip IRST sürücüsünü indirmelisiniz diskinize. Daha sonra kuruluma geçip bu sürücüyü Windows'a göstermelisiniz. Bunu yapmak için diske daha küçük bir bölüm oluşturmak daha isabetli olacaktır. Ayrıca bu sitede gördüğünüz cihazınıza uygun olan tüm sürücüleri almak en iyi sonucu verir kurulum sırasında çünkü eksik sürücü nedeniyle hadi sizi bir ağa bağlayalım kısmında takılabilirsiniz.
Şifre: technopat2011 Microsoft'un en son işletim sistemi Windows 11; TPM 2.0 ve UEFI Secure Boot şartıyla güvenliği ön plana çıkaran bir işletim sistemi. 2025'te desteği bitecek olan Windows 10 her ne kadar %90 pazar payına sahip olsa da yavaş...
www.technopat.net
Bu ISO ile Vento'yla GPT şeklinde hazırlayıp dene bakalım.
Büyük ihtimalle ırst sürücüsünü silmişsiniz. Yukarıdaki linkten cihazınızın snıd'sini girip ırst sürücüsünü indirmelisiniz diskinize. Daha sonra kuruluma geçip bu sürücüyü Windows'a göstermelisiniz. Bunu yapmak için diske daha küçük bir bölüm oluşturmak daha isabetli olacaktır. Ayrıca bu sitede gördüğünüz cihazınıza uygun olan tüm sürücüleri almak en iyi sonucu verir kurulum sırasında çünkü eksik sürücü nedeniyle hadi sizi bir ağa bağlayalım kısmında takılabilirsinizzaten buradan ırst yi indirip.