Windows 11 sürücü bulunamadı hatası veriyor

fluxy1

Centipat
Daha fazla  
Acer 515-58 kullanıyorum her şeyi denedim VMD'yi kapattım Secure Boot'u kapattım olmuyor. Şu anda Linux Mint kullanıyorum ve Windows 11'e geçmem lazım.

Acer 515-58 kullanıyorum her şeyi denedim VMD'yi kapattım Secure Boot'u kapattım olmuyor. Şu anda Linux Mint kullanıyorum ve Windows 11'e geçmem lazım.

ISO dosyasını hangi program ile hazırladığını belirt.

ISO dosyasını hangi program ile hazırladığını belirt.

Linux Mint'in kendi ISO hazırlama seçeneği ile yaptım olmadı ardından Ventoy ile denedim yine olmadı ISO'yu 2 kere baştan indirdim.

Linux Mint'in kendi ISO hazırlama seçeneği ile yaptım olmadı ardından Ventoy ile denedim yine olmadı ISO'yu 2 kere baştan indirdim.

Bu ISO ile Vento'yla GPT şeklinde hazırlayıp dene bakalım.

Büyük ihtimalle IRST sürücüsünü silmişsiniz. Yukarıdaki linkten cihazınızın SNID'sini girip IRST sürücüsünü indirmelisiniz diskinize. Daha sonra kuruluma geçip bu sürücüyü Windows'a göstermelisiniz. Bunu yapmak için diske daha küçük bir bölüm oluşturmak daha isabetli olacaktır. Ayrıca bu sitede gördüğünüz cihazınıza uygun olan tüm sürücüleri almak en iyi sonucu verir kurulum sırasında çünkü eksik sürücü nedeniyle hadi sizi bir ağa bağlayalım kısmında takılabilirsiniz.

Yine olmadı maalesef aynı hatayı alıyorum.

Zaten buradan ırst yi indirip gösterdim ve yine bazı sürüüler eksik hatası aldım ama tüm sürücüleri indirip denemedim onu deneyeceğim şimdi.

Yine olmadı maalesef aynı hatayı alıyorum.

Zaten buradan ırst yi indirip gösterdim ve yine bazı sürüüler eksik hatası aldım ama tüm sürücüleri indirip denemedim onu deneyeceğim şimdi.

Görsel yollar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…