Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #11 fluxy1 dedi: Hemen hocam. Genişletmek için tıkla... Sen sonraki kısmına mı yoksa sürücüleri yükle kısmına mı tıklıyorsun?
fluxy1 dedi: Hemen hocam. Genişletmek için tıkla... Sen sonraki kısmına mı yoksa sürücüleri yükle kısmına mı tıklıyorsun?
fluxy1 Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #12 Einstein dedi: Sen sonraki kısmına mı yoksa sürücüleri yükle kısmına mı tıklıyorsun? Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlamadım ama yükleye tıklıyorum.
Einstein dedi: Sen sonraki kısmına mı yoksa sürücüleri yükle kısmına mı tıklıyorsun? Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlamadım ama yükleye tıklıyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #13 fluxy1 dedi: Tam olarak anlamadım ama yükleye tıklıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim ISO ile denememişsin.
fluxy1 dedi: Tam olarak anlamadım ama yükleye tıklıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim ISO ile denememişsin.
fluxy1 Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #14 sudo ./Ventoy2Disk.sh -i -g /dev/sdc ile gpt olarak kurdum ama bir yerde hata yaptıysam bilmiyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #15 fluxy1 dedi: Sudo./Ventoy2Disk. Sh -i -g /dev/sdc ile GPT olarak kurdum ama bir yerde hata yaptıysam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O şekilde değil. Ventoy üzerinden flash belleği GPT şeklinde hazırladıktan sonra ISO dosyasını flash belleğe kopyalayacaksın.
fluxy1 dedi: Sudo./Ventoy2Disk. Sh -i -g /dev/sdc ile GPT olarak kurdum ama bir yerde hata yaptıysam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O şekilde değil. Ventoy üzerinden flash belleği GPT şeklinde hazırladıktan sonra ISO dosyasını flash belleğe kopyalayacaksın.
fluxy1 Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #16 Einstein dedi: O şekilde değil. Ventoy üzerinden flash belleği GPT şeklinde hazırladıktan sonra ISO dosyasını flash belleğe kopyalayacaksın. Genişletmek için tıkla... Model: SanDisk Cruzer Blade (scsi) Disk /dev/sdb: 61,5GB Sektör boyutu (mantıksal/fiziksel): 512B/512B Disk bölümü Tablosu: gpt hocam gpt olarak yapmış gözüküyorum
Einstein dedi: O şekilde değil. Ventoy üzerinden flash belleği GPT şeklinde hazırladıktan sonra ISO dosyasını flash belleğe kopyalayacaksın. Genişletmek için tıkla... Model: SanDisk Cruzer Blade (scsi) Disk /dev/sdb: 61,5GB Sektör boyutu (mantıksal/fiziksel): 512B/512B Disk bölümü Tablosu: gpt hocam gpt olarak yapmış gözüküyorum
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #17 fluxy1 dedi: Model: SanDisk Cruzer Blade (scsi) Disk /dev/sdb: 61, 5GB. Sektör boyutu (mantıksal/fiziksel): 512B/512B Disk bölümü Tablosu: GPT. Hocam GPT olarak yapmış gözüküyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi dediğim ISO'yu flash belleğe kopyalayıp görsel yolla.
fluxy1 dedi: Model: SanDisk Cruzer Blade (scsi) Disk /dev/sdb: 61, 5GB. Sektör boyutu (mantıksal/fiziksel): 512B/512B Disk bölümü Tablosu: GPT. Hocam GPT olarak yapmış gözüküyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi dediğim ISO'yu flash belleğe kopyalayıp görsel yolla.
fluxy1 Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #18 Einstein dedi: Tamam şimdi dediğim ISO'yu flash belleğe kopyalayıp görsel yolla. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam dediğiniz ISO'yu fark etmemişim indirip kuruyorum.
Einstein dedi: Tamam şimdi dediğim ISO'yu flash belleğe kopyalayıp görsel yolla. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam dediğiniz ISO'yu fark etmemişim indirip kuruyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #19 fluxy1 dedi: Tamam hocam dediğiniz ISO'yu fark etmemişim indirip kuruyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum ben sabahtan beri diyorum benim dediğim ISO ile dene diye sana beni hiç dinlemiyorsun.
fluxy1 dedi: Tamam hocam dediğiniz ISO'yu fark etmemişim indirip kuruyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum ben sabahtan beri diyorum benim dediğim ISO ile dene diye sana beni hiç dinlemiyorsun.
fluxy1 Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #20 Einstein dedi: Dostum ben sabahtan beri diyorum benim dediğim ISO ile dene diye sana beni hiç dinlemiyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sefer de şu hatayı alıyorum. Dosya Ekleri IMG20250726204555.jpg 279,3 KB · Görüntüleme: 17
Einstein dedi: Dostum ben sabahtan beri diyorum benim dediğim ISO ile dene diye sana beni hiç dinlemiyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sefer de şu hatayı alıyorum.