Windows 11 sürücüleri yüklerken hata ile karşılaştı

qwaxx

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 gb tek slot
SSD veya HDD modeli
1 tb hdd
Ekran kartı
gtx 1050
İşlemci
i5 7300hq
Arkadaşlar selam. Yaklaşık 3 aydır Windows 11 kullanıyorum sistemi yeniden başlattım ve ekran parlaklığı azaldı çözünürluk 1920x1080 oldu ve Intel sürücüsü silinmiş hard diskim arzali Hard Disk Sentinel'den baktığımda 9 gün ömrü kalmış bence sorun burada ama Intel sürücüsünü kurarken hata veriyor. Ayarlardan ekrana geldiğimde ise çözünürlük degistiremiyorum aynı şekilde parlaklık seçme ayarida yok cihazım Monster Abra A5 v12.1 sitesinden sürücüleri indirmeyi denedim hata verdi hata kodu falan bir şey yazmadi.

Dosya Ekleri

• IMG_20230825_222526.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:

Sürücüyü Intel'in resmi sitesinden indirmeyi deneyin.

Sürücüyü Intel'in resmi sitesinden indirmeyi deneyin.

Öylede denedim fakat sorun yanlış sanırsam bu hata kodumu araştırdığımda Regedit yani kayıt defteri veya tarih saat yanlış diyorlar tarih doğru olduğuna göre Regedit dosyalari bozuk nasıl onarabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20230826_200342.jpg
    216,2 KB · Görüntüleme: 21
Öylede denedim fakat sorun yanlış sanırsam bu hata kodumu araştırdığımda Regedit yani kayıt defteri veya tarih saat yanlış diyorlar tarih doğru olduğuna göre Regedit dosyalari bozuk nasıl onarabilirim?

Fikrim yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…