Windows 11 sürüm düşürmek mümkün mü?

ISO'yu sorunsuz yazdırdı fakat dosyalarımı saklayamayacağını söylüyor. ISO'nun C diskinde olmasından olabilir mi? Başka diske taşısam sorunum çözülür mü?

Eski bir versiyon kuruyor olabilirsiniz de diyor. Downgrade edemeyeceğim galiba. Yine de iso konumunu değiştirip deneyeyim.

ISO'yu farklı bir diske taşıyıp çalıştırmayı denedim fakat mümkün değil gibi gözüküyor. USB'ye yazdırarak downgrade edebilir miyim?

Ayrıca şunu söylemeliyim ki Windows'u kurarken TR olarak kurmuştum ve sonradan İngilizce yapmıştım. attığınız linkten değil, ENG iso seçerek kurdum. İşlemci mimarisinin ve diğer her şeyin uygun ve aynı olduğuna eminim. Sistem dili şu an tamamen İngilizce fakat downgrade edemememin sebebi sistemin kurulma dili olabilir mi? Bir yandan bakınca saçma gelse de microsoft saçmalıkları seviyor.

Türkçe ISO indirmek için bu siteyi kullanacaktım fakat indirme linki yok. Biraz araştırma yaptığımda siteden indirme linklerinin kalktığını öğrendim. Bir yarım saat daha mesai yapıp Türkçe ISO ile deneyeyim olmazsa pes edeceğim artık. Yasb ve rainmeter da kullanmayıveririm

Muhtemelen mümkün değil
Yine de yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…