K kenan052 Picopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #11 ensarinho dedi: Hocam mecburen yapacaksınız etkinleştirmeden kullanabilir bir süre. Genişletmek için tıkla... Yani ayarlardaki sıfırlama yerinden olmuyor anladığım kadarıyla.
ensarinho dedi: Hocam mecburen yapacaksınız etkinleştirmeden kullanabilir bir süre. Genişletmek için tıkla... Yani ayarlardaki sıfırlama yerinden olmuyor anladığım kadarıyla.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.214 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2024 #12 kenan052 dedi: Yani ayarlardaki sıfırlama yerinden olmuyor anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Olmuyor diye biliyorum. Bir süre idare etsin sadece kişiselleştirme yok.
kenan052 dedi: Yani ayarlardaki sıfırlama yerinden olmuyor anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Olmuyor diye biliyorum. Bir süre idare etsin sadece kişiselleştirme yok.
K kenan052 Picopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #13 ensarinho dedi: Olmuyor diye biliyorum. Bir süre idare etsin sadece kişiselleştirme yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
ensarinho dedi: Olmuyor diye biliyorum. Bir süre idare etsin sadece kişiselleştirme yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.697 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #14 Bence siz Windows 11 Enterprise keyi filan almış olmayasınız onu girince daha üst sürüme geçmiş ama key sağlam olmadığından lisanssız olarak gözükmüştür.
Bence siz Windows 11 Enterprise keyi filan almış olmayasınız onu girince daha üst sürüme geçmiş ama key sağlam olmadığından lisanssız olarak gözükmüştür.