Windows 11 sürüm önerisi

buadammadam

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, sistemim; Ryzen 5 5500 işlemci RX 6700 XT ekran kartı. 24H2 kullandım ama bazı paketleri yüklemede sıkıntı yaşadım. Format atacağım. Hangi sürümü kurmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 23H2 kurabilirsin ama Windows 11 24H2 senin için daha iyi olabilir fakat 24H2 hala nispeten yeni olduğu için bazı güncellemeler ve uyumluluk paketleri henüz tam oturmuş değil özellikle AMD ekran kartı sürücüleri ve bazı Windows özellik paketleri bu sürümde sorun çıkarabiliyor

@buadammadam
  • En son, güncel sürüm ne ise onu kurun.
  • Mümkünse W11 HOME sürüm.
  • Kurulumdan sonra Windows tam güncel hale gelene kadar hiçbir driveri manuel kurmayın ve özellikle gerekmedikçşe güncelleme ile yüklenen driverleri kullanmaya devam edin.

EK: Hepsinden önce BIOS güncellemeyi unutmayın.

@buadammadam
  • En son, güncel sürüm ne ise onu kurun.
  • Mümkünse W11 HOME sürüm.
  • Kurulumdan sonra Windows tam güncel hale gelene kadar hiçbir driveri manuel kurmayın ve özellikle gerekmedikçşe güncelleme ile yüklenen driverleri kullanmaya devam edin.

EK: Hepsinden önce BIOS güncellemeyi unutmayın.
En son sürümde Visual Studio Build Tools yükleyemiyorum hata veriyor. C++ ile alakalı bir şey. Ama Pro sürümdeyim eğer home kurarsam düzelir mi?

En son sürümde Visual Studio Build Tools yükleyemiyorum hata veriyor. C++ ile alakalı bir şey. Ama Pro sürümdeyim eğer home kurarsam düzelir mi?
Pro kullanmaya devam edin.
Açıkçası yaşadığınız sorunun sürümle alakalı olduğunu sanmıyorum.

En son sürüm kullanın dememin nedeni şu : Windows 11 de malum güncellemeler kapatılamıyor. Yani siz alt sürüm kursanız dahi bir süre sonra kendiliğinden üst sürüme kendi yükseltecek. Karar sizin.

Bir önceki mesajıma ek : Kurulum esnasında ethernet kablosu kullanın. PC internete bağlı olsun.

Pro kullanmaya devam edin.
Açıkçası yaşadığınız sorunun sürümle alakalı olduğunu sanmıyorum.

En son sürüm kullanın dememin nedeni şu : Windows 11 de malum güncellemeler kapatılamıyor. Yani siz alt sürüm kursanız dahi bir süre sonra kendiliğinden üst sürüme kendi yükseltecek. Karar sizin.

Bir önceki mesajıma ek : Kurulum esnasında ethernet kablosu kullanın. PC internete bağlı olsun.
Her türlü format atacağım yinede Pro mu Home mu kurayım?

Her türlü format atacağım yinede Pro mu Home mu kurayım?
Pro ya özellikle ihtiyaç duymayan herkes BENCE home kullanmalı.
Benim açımdan pek çok nedeni var ama onlara girmeden şöyle diyeyim..
Örneğin ACER . Sorun yaşayanlara müşteri hizmetleri W11 Home kurmalarını söylüyor..

@buadammadam
Her ne kurarsanız kurun aşağıdaki adımlara uyarsanız sorunsuz kurulum olacaktır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00