Y yunus159tr Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #1 Dostlar selamlar, FreeDOS PC aldım Windows 11 kuracağım ama hangisini kurayım bilmiyorum. Hangisini önerirsiniz? Windows 11 Lisans Satın Al | SaglamLisans ürünler burada. Ayrıca başka site öneriniz varsa oradan da alabilirim.
Dostlar selamlar, FreeDOS PC aldım Windows 11 kuracağım ama hangisini kurayım bilmiyorum. Hangisini önerirsiniz? Windows 11 Lisans Satın Al | SaglamLisans ürünler burada. Ayrıca başka site öneriniz varsa oradan da alabilirim.
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.182 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #2 Bunlar Lisans keyidir. Windows kurulumuyla alakasi yok. Etkinlestirmek icin kullaniliyor. W11 kurmak icin ISO dosyasina ihtiyaciniz var. Windows 11 23H2 ISO
Bunlar Lisans keyidir. Windows kurulumuyla alakasi yok. Etkinlestirmek icin kullaniliyor. W11 kurmak icin ISO dosyasina ihtiyaciniz var. Windows 11 23H2 ISO
Y yunus159tr Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #3 fatihnulldreinull dedi: Bunlar Lisans keyidir. Windows kurulumuyla alakasi yok. Etkinlestirmek icin kullaniliyor. W11 kurmak icin ISO dosyasina ihtiyaciniz var. Genişletmek için tıkla... hocam o zaman şöyle sorayım, hangi keyi alayım?
fatihnulldreinull dedi: Bunlar Lisans keyidir. Windows kurulumuyla alakasi yok. Etkinlestirmek icin kullaniliyor. W11 kurmak icin ISO dosyasina ihtiyaciniz var. Genişletmek için tıkla... hocam o zaman şöyle sorayım, hangi keyi alayım?
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.595 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #4 yunus159tr dedi: Dostlar selamlar, FreeDOS PC aldım Windows 11 kuracağım ama hangisini kurayım bilmiyorum. Hangisini önerirsiniz? Windows 11 Lisans Satın Al | SaglamLisans ürünler burada. Ayrıca başka site öneriniz varsa oradan da alabilirim. Genişletmek için tıkla... Windows 11 Pro versiyonunu kurun.
yunus159tr dedi: Dostlar selamlar, FreeDOS PC aldım Windows 11 kuracağım ama hangisini kurayım bilmiyorum. Hangisini önerirsiniz? Windows 11 Lisans Satın Al | SaglamLisans ürünler burada. Ayrıca başka site öneriniz varsa oradan da alabilirim. Genişletmek için tıkla... Windows 11 Pro versiyonunu kurun.
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.182 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #5 yunus159tr dedi: hocam o zaman şöyle sorayım, hangi keyi alayım? Genişletmek için tıkla... Hocam key almak zorunda degilsiniz. Baska yontemler mevcut ucretsiz sekilde. Alacaksaniz bunu alin. Windows 11 Home Lisans Key Satın Al | SaglamLisans BeyazAslan dedi: Windows 11 Pro versiyonunu kurun. Genişletmek için tıkla... Ortalama bir kullanici icin Home kesinlikle daha iyi. Pro’da alinabilir tabii.
yunus159tr dedi: hocam o zaman şöyle sorayım, hangi keyi alayım? Genişletmek için tıkla... Hocam key almak zorunda degilsiniz. Baska yontemler mevcut ucretsiz sekilde. Alacaksaniz bunu alin. Windows 11 Home Lisans Key Satın Al | SaglamLisans BeyazAslan dedi: Windows 11 Pro versiyonunu kurun. Genişletmek için tıkla... Ortalama bir kullanici icin Home kesinlikle daha iyi. Pro’da alinabilir tabii.
Y yunus159tr Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #6 fatihnulldreinull dedi: Hocam key almak zorunda degilsiniz. Baska yontemler mevcut ucretsiz sekilde. Alacaksaniz bunu alin. Windows 11 Home Lisans Key Satın Al | SaglamLisans Ortalama bir kullanici icin Home kesinlikle daha iyi. Pro’da alinabilir tabii. Genişletmek için tıkla... işe yarar bir info mu bilmiyorum ama amacım daha çok ideal performans, film izlerim free takılırım. oynayacağım max oyun rdr2'dir.
fatihnulldreinull dedi: Hocam key almak zorunda degilsiniz. Baska yontemler mevcut ucretsiz sekilde. Alacaksaniz bunu alin. Windows 11 Home Lisans Key Satın Al | SaglamLisans Ortalama bir kullanici icin Home kesinlikle daha iyi. Pro’da alinabilir tabii. Genişletmek için tıkla... işe yarar bir info mu bilmiyorum ama amacım daha çok ideal performans, film izlerim free takılırım. oynayacağım max oyun rdr2'dir.
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.182 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #7 yunus159tr dedi: işe yarar bir info mu bilmiyorum ama amacım daha çok ideal performans, film izlerim free takılırım. oynayacağım max oyun rdr2'dir. Genişletmek için tıkla... Home alabilirsin.
yunus159tr dedi: işe yarar bir info mu bilmiyorum ama amacım daha çok ideal performans, film izlerim free takılırım. oynayacağım max oyun rdr2'dir. Genişletmek için tıkla... Home alabilirsin.
Y yunus159tr Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #8 fatihnulldreinull dedi: Home alabilirsin. Genişletmek için tıkla... eyvallah hocam
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.182 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #9 yunus159tr dedi: eleyvallah hocam Genişletmek için tıkla... Eyvallah bizden iyi akșamlar dilerim