Windows 11 Super Lite ISO'su güvenilir midir?

Hocam siz neden atarlandınız.

Hocam siz neden atarlandınız.
Atarlanmadım da sistem özelliklerini bilmeyen bir insan nasıl bilgisayar kullanıyor hayret ettim yani. En az 1 kez her kullanıcı ayarlardan sisteminin işlemci ve RAM'ini görmüştür yani. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

Hocam onları biliyorum ama ekran kartımın modelini biliyorum ekstradan.

Ekran kartı r5 220

Dosya Ekleri

• IMG_20220924_193232.jpg
    186,4 KB · Görüntüleme: 118
Hocam 2022 de R5 220 ekran kartı, 4 GB RAM ve Intel Pentium işlemci hani. Kasması gayet doğal değil mi sizce de? En akıcı kullanım için Linux, Chrome OS veya Windows XP öneririm.

Hocam maalesef malum Türkiye ekonomisinden bundan iyi bir bilgisayar güç yetmiyo.

Hocam arama çubuğuna sadece "Sistem Bilgisi" yazıp ilk çıkan alakalı simgeye tıklayacaksınız, bu kadar zor değil.

Hocam maalesef malum Türkiye ekonomisinden bundan iyi bir bilgisayar güç yetmiyo.
Hocam bu bilgisayar milattan kalma. Türkiye ekonomisi ile ben indirimden AMD A-6 işlemcili bir laptop alıp 8 GB RAM yükseltmesi yaptım. Ekonomi kötü ama o kadar da değil yani abartmayın.

Hocam bu bilgisayar milattan kalma. Türkiye ekonomisi ile ben indirimden AMD a-6 işlemcili bir laptop alıp 8 GB RAM yükseltmesi yaptım. Ekonomi kötü ama o kadar da değil yani abartmayın.

Hocam benim gücüm yetmiyor sizi bilemem bir Türk genci olarak biz bunları görmek zorundayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…