f62b
surumune guncelleyin.sfc /scannow
BIOS surumunuzuf62b
surumune guncelleyin.
B450M S2H V2 (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Oracle vm VirtualBox kaldiriniz.
CMD'yi yonetici olarak calistiriniz ve su komutu giriniz:sfc /scannow
Olay goruntuleyicisi raporunuzu da paylasin.
Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...www.technopat.net
BIOS surumunuzuf62b
surumune guncelleyin.
B450M S2H V2 (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Oracle vm VirtualBox kaldiriniz.
CMD'yi yonetici olarak calistiriniz ve su komutu giriniz:sfc /scannow
Olay goruntuleyicisi raporunuzu da paylasin.
Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...www.technopat.net
Olay göruntüleyicisi dosyalarım: Olay Goruntuleyicisi
Ek olarak mavi ekran hatası geçtiğimiz ayda çok almıştım o zaman Windows 10 kullanıyordum Windows 11 geçince mavi ekran vermemeye başladığı için Windows 11 kullanmaya başladım.
Geçen ay mavi ekranlar: mayıs ayı mavi ekranlar
Hocam bir kez daha mavi ekran hatası aldım.
![]()
062122-7156-01
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Hatadan sonra BIOS Update yaptım ve şu an beklemedeyim mavi ekran alırsam bilgilehndireceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.