RoxyRekt Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 411 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Windows 11'de takvim Çince oldu, Türkçe'idi bugüne kadar, kendi kendine değişmiş. Nasıl değiştirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2024
Windows 11'de takvim Çince oldu, Türkçe'idi bugüne kadar, kendi kendine değişmiş. Nasıl değiştirebilirim?
Çözüm RoxyRekt 28 Ocak 2024 Ömer4872 dedi: Başlangıç düğmesini ve ardından ayarlar > zaman ve dil > Dil'i seçin. Windows görüntüleme dili menüsünden bir dil seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam "Tarih ve saat"e girip "Ek ayarlar"dan "Ek takvimleri görev çubuğunda göster"i gösterme yaparak çözdüm.
Ömer4872 dedi: Başlangıç düğmesini ve ardından ayarlar > zaman ve dil > Dil'i seçin. Windows görüntüleme dili menüsünden bir dil seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam "Tarih ve saat"e girip "Ek ayarlar"dan "Ek takvimleri görev çubuğunda göster"i gösterme yaparak çözdüm.
Ömer4872 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 627 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #2 RoxyRekt dedi: Windows 11'de takvim Çince oldu, Türkçe'idi bugüne kadar, kendi kendine değişmiş. Nasıl değiştirebilirim? Eki Görüntüle 2099688 Genişletmek için tıkla... Başlangıç düğmesini ve ardından ayarlar > zaman ve dil > Dil'i seçin. Windows görüntüleme dili menüsünden bir dil seçin. Artı 0 Eksi
RoxyRekt dedi: Windows 11'de takvim Çince oldu, Türkçe'idi bugüne kadar, kendi kendine değişmiş. Nasıl değiştirebilirim? Eki Görüntüle 2099688 Genişletmek için tıkla... Başlangıç düğmesini ve ardından ayarlar > zaman ve dil > Dil'i seçin. Windows görüntüleme dili menüsünden bir dil seçin.
KS KS RoxyRekt Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 411 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #3 Ömer4872 dedi: Başlangıç düğmesini ve ardından ayarlar > zaman ve dil > Dil'i seçin. Windows görüntüleme dili menüsünden bir dil seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam "Tarih ve saat"e girip "Ek ayarlar"dan "Ek takvimleri görev çubuğunda göster"i gösterme yaparak çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
Ömer4872 dedi: Başlangıç düğmesini ve ardından ayarlar > zaman ve dil > Dil'i seçin. Windows görüntüleme dili menüsünden bir dil seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam "Tarih ve saat"e girip "Ek ayarlar"dan "Ek takvimleri görev çubuğunda göster"i gösterme yaparak çözdüm.
Ömer4872 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 627 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #4 Tam da onu yazıyordum başka biri aynı konuyu açmıştı oradan gördüm Artı 0 Eksi