Windows 11 tamamen yedekleme nasıl yapılır?

Minsnicterb

Megapat
Windows 11 uygularımı oyunlarımı her şeyimi kurduktan sonra yedek almak istiyorum. Sistem geri yükleme veya dosya yedekleri değil herşeyin yedek alınmasını istiyorum. Hangi programı kullanmalıyım?

Windows yedeklemeyi açmak ve yedekleme ayarlarınızı seçmek için, Başlat > Ayarlar > Hesaplar > Windows Yedekleme'yi seçin.

Hocam bir de bunu izleyin bakın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 11 uygularımı oyunlarımı her şeyimi kurduktan sonra yedek almak istiyorum. Sistem geri yükleme veya dosya yedekleri değil herşeyin yedek alınmasını istiyorum. Hangi programı kullanmalıyım?
Merhaba, bende yıllardır kullandığım programları önerebilirim. 1-AOMEIBACKUPER, 2-ASHAMPOO BACKUPER,3-COMODOBACKUPER her üç programda türkçe dil desteği sağlıyor kurlumları türkçe yapılıyor, her üçüde free yani bedava herhangi bir para ismeden yedekleme işlemi yapabiliyorsunuz eğer arzu ederseniz pro sürümlerine geçiş yapabilirsiniz full sistem yedeği alabiliyorsunuz siz bir bu üç programıda bir inceleyin ona göre karar verirsiniz windows işletim sisteminin yedeğini alabiliyorsunuz. AKAN

Son düzenleme:
Windows 11 uygularımı oyunlarımı her şeyimi kurduktan sonra yedek almak istiyorum. Sistem geri yükleme veya dosya yedekleri değil her şeyin yedek alınmasını istiyorum. Hangi programı kullanmalıyım?

DISM++ ile install.wim olarak al.
Yedeklerken Defender kapalı, sıkıstırma Max olarak.
Bir ISO kalıbını PowerISO ile acıp, yedek aldıgını orijinal install.wim silip yedek aldıgını eklersin.
Flasha yazdırıp format seklinde yuklersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…