Windows 11 "Tanımlanmayan internet" hatası

xenk2626

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB 3600 MHz G.Skiil Ripjaws
SSD veya HDD modeli
MLD 500 Ultra 1 TB
Ekran kartı
RTX 3060 Ti
Anakart
MSI B550M PRO VDH
İşlemci
R5 5600
PC'yi yeniden başlatıyorum-açıyorum. Ethernet yanıp sönüyor. Sonra internet gidiyor. Aradan 5 dakika geçiyor. Ethernet durduk yere geliyor. Sorun nedir?
Tanımlanmayan internet hatası alıyorum.
İster komut isterse de driverları kontrol ettim. Sildim yükledim format attım. (24H2'de sorun var)
Hala düzelmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorun büyük ihtimalle Windows 11 24H2 yüklü olduğu için oluyor ama siz yine de bunları deneyin. MSI'ın sitesinden anakart için en güncel BIOS'u ve chipset Driver'larını indirip kurun. Tercih edilen DNS'si 1.1.1.1 yap. Alternatif DNS'si 8.8.8.8 yap.

Hocam sorun büyük ihtimalle Windows 11 24H2 yüklü olduğu için oluyor ama siz yine de bunları deneyin. MSI'ın sitesinden anakart için en güncel BIOS'u ve chipset Driver'larını indirip kurun. Tercih edilen DNS'si 1.1.1.1 yap. Alternatif DNS'si 8.8.8.8 yap.

Evet 24H2'ye geçtiğim günün ertesi siyah ekran aldım sonra oldu bu olaylar.

Düzelmedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı